Dan Petrescu, de neclintit din Cluj. Duckadam: ”Pleacă de la CFR când vrea el, nu când vor alții”

Updated on octombrie 10, 2022 Dan Petrescu (54 de ani) este din nou pe val la CFR Cluj, după ce a reușit să câștige meciul din Conference League cu Slavia Praga, scor 1-0, în deplasare.

Helmut Duckadam (63 deani), fostul președinte de imagine al celor de la FCSB, a apreciat succesul CFR-ului din grupele Conference League și a transmis că e destul de greu ca Dan Petrescu să fie îndepărtat de la gruparea ardeleană.

Dan Petrescu, de neclintit din Cluj. Duckadam: ”Pleacă de la CFR când vrea el, nu când vor alții” 1

Toată lumea a avut impresia că Slavia Praga e o sperietoare, am văzut puțin din meci, nu am mai avut răbdare să mă uit la încă un meci complet. Îi felicit că au câștigat, au ajuns să aibă din nou șanse să se califice în primăvara europeană, le doresc multă baftă.

Se pare că au revenit la forma aceea de joc. Dan Petrescu pleacă de la CFR Cluj când vrea el, nu când vor alții. El nu va pleca, are o clauză mare, când va avea o ofertă mai mare care să îl tenteze, poate va pleca.

Asta înseamnă să respecți competiția, de aia câștigi campionatul, ăla e țelul final, să joci în cupele europene, să faci o figură frumoasă, să mergi mai departe.

Plus că și aici se câștigă bani mulți, FCSB ar fi câștigat un milion de euro din aceste două meciuri. Nu știu dacă ar fi avut prima șansă jucând cu echipa de bază, dar șansele erau cu siguranță mult mai mari”, a spus Helmut Duckadam, citat de digisport.ro.

George Ogăraru, după meciurile lui FCSB și CFR Cluj din grupele Conference League: “Nu știu dacă avem de ce să ne mirăm!”

Invitat în studioul Liga Digisport, fostul fundaș s-a arătat de părere că fotbalul românesc a decăzut foarte mult în ultimul timp, iar problemele cluburilor din Liga 1 în competițiile europene sunt cauzate de mai mulți factori.

“Nu m-am uitat la meci (n.r. Silkeborg – FCSB 5-0), am văzut doar rezultatul și aș vrea să nu am o părere despre asta, pentru că poate fi interpretată. Pe noi ne cam miră lucrurile.

Ne miră că a pierdut FCSB cu 0-5, ne miră că a câștigat CFR Cluj cu 1-0. Suntem într-o continuă mirare. De obicei, ne mirăm și ne plângem soarta.

Dacă stăm să calculăm, nu prea avem premise pentru a susține victorii în Europa, la modul în care se prezintă campionatul românesc și la cum a involuat fotbalul românesc.

Nu știu dacă avem de ce să ne mirăm, știm care este strategia legată de bugete, infrastructură, echipa națională, campaniile europene. (…) Părerea mea este un pic diferită”, a declarat Ogăraru, potrivit digisport.ro.

error: Content is protected !!