Mihai Stoica, despre victoria CFR-ului la Praga: „E o victorie mare. S-a văzut clar că au mers cu titularii. La noi, Gigi s-a speriat”

Updated on octombrie 8, 2022 Victoria celor de la CFR a fost lăudată și de Mihai Stoica, managerul celor de la FCSB, care a remarcat frica lui Gigi Becali și curajul celor de Cluj.

Am rămas surprins, e o victorie mare. E atât de interesantă grupa, toate echipele câte 4 puncte. E chiar tare! Mă uitam aseară pe o aplicație, după rezultate, să îmi pregătesc apărarea, dacă a mai luat-o cineva ca noi. Într-o grupă sunt Pyunik, Zalgiris și Slovan Bratislava, iar noi avem West Ham, Anderlecht… Pyunik merge în primăvara europeană!

Mihai Stoica, despre victoria CFR-ului la Praga: „E o victorie mare. S-a văzut clar că au mers cu titularii. La noi, Gigi s-a speriat” 1

Chiar m-am bucurat, eu vreau ca CFR să meargă în primăvara europeană, să aibă meciuri cât mai multe. Acolo s-a văzut clar că au mers cu titularii. Au mai multe puncte decât noi în campionat, și-au permis. La noi, Gigi s-a speriat”, a pus Mihai Stoica la Orange Sport, ciatt de stiripesurse.ro.

Laude pentru cel mai bun om din Slavia – CFR Cluj

Nuno Claro a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Simone Scuffet, după prestația de la Praga, în Slavia – CFR Cluj 0-1. „Are tot ce-i trebuie, dă siguranță și încredere, te poți baza pe el la greu”.

CFR a făcut o superafacere cu transferul portarului italian Simone Scuffet (26 de ani), care a venit gratis de la Apoel Nicosia.

A impresionat încă de la primele sale apariții în Superligă, dar și în cupele europene. Iar joi seară, pe „Eden Arena”, a fost omul partidei, punându-și amprenta decisiv la victoria surprinzătoare a ardelenilor.

„Mi-a plăcut de cum l-am văzut. Iar cu Slavia a fost aproape perfect. A fost salvat și de bare de două ori, dar nu poți să fii mare portar fără un strop de noroc. Iar el chiar a fost omul meciului! Se vede că are școala italiană, e un portar de mare calitate, exact ce-i trebuia CFR-ului.

E curajos, are reflexe, intervenții sigure și, cel mai important, este foarte calm. Asta dă multă încredere echipei, fundașilor, care știu că se pot baza pe ultima redută. În plus, are și un bun joc de picior, ceea ce este extrem de important. Deocamdată nu am văzut defecte. Chiar e un portar foarte bun”, a declarat Nuno Claro, citat de Gazeta Sporturilor.

error: Content is protected !!