(Foto) Accident Cluj. Mașină răsturnată pe Calea Mănăștur. Trei persoane rănite

Updated on octombrie 7, 2022 Trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce au fost implicate într-un accident spectaculos pe Calea Mănăștur, din Cluj-Napoca

Echipajele au găsit la fața locului două autoturisme avariate, dintre care unul răsturnat pe plafon. Cei din mașini au reușit să iasă singuri din mașini, potrivit stiripesurse.ro.

(Foto) Accident Cluj. Mașină răsturnată pe Calea Mănăștur. Trei persoane rănite 1 (Foto) Accident Cluj. Mașină răsturnată pe Calea Mănăștur. Trei persoane rănite 2
(Foto: Info Trafic jud Cluj)

Trei persoane au fost consultate de către echipajele SAJ la fața locului și au fost transportate la spital pentru investigații de specialitate. Conform primei evaluări, acestea prezentau afecțiuni ușoare.
(Foto) Accident Cluj. Mașină răsturnată pe Calea Mănăștur. Trei persoane rănite 3

În jurul orei 19.25, un conducător auto de 46 ani, care se deplasa pe Calea Mănăștur din Cluj-Napoca, ar fi pătruns pe sensul opus, intrând în coliziune frontală cu un autoturism condus de un bărbat de 67 ani.
(Foto) Accident Cluj. Mașină răsturnată pe Calea Mănăștur. Trei persoane rănite 4

(Foto) Accident Cluj. Mașină răsturnată pe Calea Mănăștur. Trei persoane rănite 5

Cei doi conducători auto, dar și o femeie în vârstă de 64 ani, pasager, au necesitat îngrijiri medicale. Testarea cu aparatul etilotest a conducătorul auto de 46 de ani a indicat o alcoolemie de 0,85 mg / alcool pur în aerul expirat”, au precizat reprezentanții IPJ Cluj, potrivit Someseanul.ro.

error: Content is protected !!