Dan Petrescu o vede Real Madrid pe Slavia Praga: „Au marcat 40 de goluri și au primit trei în nouă meciuri până acum”

Updated on octombrie 6, 2022 Dan Petrescu are motive de îngrijorare înainte de partida cu Slavia Praga. Echipa cehă a marcat 40 de goluri în nou meciuri, cu echipe foarte slabe din campionat. În comparație, CFR Cluj se chinuie să dea goluri cu echipe mult mai slabe, grație tacticii fricoase impuse de Dan Petrescu. Ciudat este că antrenorul fricos se uită la alții cum dau goluri, cu zecile și-l apucă neliniștea. Nu mai bine îi învață pe cei de la CFR Cluj să dea și ei goluri multe, măcar cu echipele mult mai slab cotate?

“Slavia Praga are cea mai bună echipă din grupă, în opinia mea. În ultimii trei ani, a ajuns în grupele Champions League, în sferturile Europa League, iar în sezonul trecut în sferturile de finală ale Conference League.

Dan Petrescu o vede Real Madrid pe Slavia Praga: „Au marcat 40 de goluri și au primit trei în nouă meciuri până acum” 1

În meciurile de acasă, ei au marcat 40 de goluri și au primit trei în nouă meciuri până acum. Deci suntem conștienți de valoarea adversarului.

Antrenorul lor e de aproape cinci ani la echipă. Îmi aduce aminte de antrenorul meu din Italia, Zdenek Zeman, care avea același stil de joc. Slavia joacă un fotbal total, singura echipă care aduce 7-8 jucători în careul advers, n-am mai văzut asta. O echipă care face presing, care atacă.

Trebuie să facem un meci perfect ca să scoatem un rezultat pozitiv. Chiar dacă avem probleme mari de lot, încercăm să facem un meci bun. Trebuie să prindem o zi fantastică, cu toții.

Nu e ușor să faci o echipă din mers, sunt vreo șapte-ori jucători de bază care lipsesc. Slavia dă 40 de goluri în nouă meciuri acasă, asta înseamnă forță. Bat cu 6-0, 7-0. Asta e realitatea, nu inventez eu. Va fi foarte greu”, a spus Dan Petrescu, citat de digisport.ro.

Dan Petrescu (52 de ani) a anunțat care este jucătorul de la CFR Cluj în care-și pune speranțele înainte de duelul cu Slavia Praga, din grupele Conference League.

Tehnicianul echipei din Gruia își pune toată încrederea în portarul italian venit în vară, Simone Scuffet.

“Va trebui să facă meciul vieții (n.r. Simone Scuffet). Statistica la meciurile lor de acasă e de 25 de șuturi, dintre care jumătate sunt pe poartă. Cu Ballkani au avut 29, dar acum sperăm să nu aibă atâtea șuturi și ocazii.

Dar avem nevoie ca Simone Scuffet să facă un meci fantastic mâine. Toți jucătorii trebuie să se mobilizeze, să dea ce au mai bun. Nu avem ce pierde, ei sunt favoriți, să jucăm mai descătușați”, a spus Dan Petrescu, conform Sport.ro.

error: Content is protected !!