Reacția lui Billel Omrani după ce patronul CFR Cluj a spus că fotbalistul a insistat să revină la club: „Nu e doar CFR Cluj anul ăsta”

Updated on octombrie 3, 2022 Billel Omrani a vorbit la finalul meciului cu FC Argeș despre declarațiile patronului de la CFR Cluj, Neluțu Varga, care a spus că Omrani a insistat să revină la CFR.

”Nu vreau să vorbesc despre asta, e mai bine. Dacă aș spune, nu ar fi frumos. Nu e doar CFR Cluj anul ăsta. Sunt mai multe echipe foarte bune. Trebuie să ne batem cu fiecare echipă”, a spus Billel Omrani, citat de digisport.ro.

Reacția lui Billel Omrani după ce patronul CFR Cluj a spus că fotbalistul a insistat să revină la club: „Nu e doar CFR Cluj anul ăsta” 1

Neluțu Varga a declarat recent că atacantul a regretat că nu și-a prelungit contractul în vară, și că FCSB a fost doar o variantă de rezervă pentru el.

„Nu deloc, că nu l-am dorit! Înainte de a veni la FCSB, m-a sunat de 100 de ori, s-a rugat să vină înapoi.

În mod expres m-a sunat pe mine personal, nu a mai sunat conducerea. Mă ruga pe mine să încerc să-l înțeleg că a greșit atunci când a cerut nu știu câți bani pentru prelungire”, a declarat Neluțu Varga, pentru Pro TV.

Fotbalistul a mărturisit că este fericit că echipa a câștigat și este hotărât să demonstreze în tricoul vicecampioanei, deși spune că mai are nevoie de minute în teren.

”Am fost fericit să debutez. Am vrut să demonstrez. Am ratat o ocazie de gol. E importantă victoria noastră. Am avut emoții. Este un club mare, un stadion extraordinar, un public extraordinar, toată echipă e frumoasă. A fost bine. Am nevoie de mai mult timp, acum sunt bine. E primul meci, am câștigat, sunt fericit și sper să câștigăm fiecare meci.

A fost bine să joc 45 de minute. E mai bine să o iau pas cu pas. Acum mă simt foarte bine, am slăbit mult, încă e nevoie să slăbesc puțin. Mă simt bine. Lucrez foarte mult cu preparatorul fizic.

E bine că am câștigat pentru încrederea noastră să câștigam. Trebuie să câștigăm fiecare meci și să fim pe loc de play-off”, a declarat Billel Omrani la finalul meciului.

error: Content is protected !!