Panduru uimit de victoria tipic Dan Petrescu, obținută de CFR Cluj: „Te întrebi cum câștigă. Îl scoate pe Braun şi îl bagă pe Manea şi te întrebi ce schimbare e asta”

Updated on octombrie 2, 2022 CFR Cluj a învins-o pe greu pe nou promovată, cu un gol marcat în minutul 90+1, la capătul unui meci lipsit de spectaculozitate. La finalul partidei, Basarab Panduru a criticat jocul celor două echipe și l-a arătat cu degetul pe Claudiu Petrila pentru prestația sa.

„E greu să extragi ceva. A fost o primă repriză foarte slabă, iar după pauză s-a continuat la fel. Este meciul pe care îl vrea Dan Petrescu. Bine, dacă se putea să marcheze în minutul 90+4, ca să fie sigur că nu mai au timp adversarii…

Panduru uimit de victoria tipic Dan Petrescu, obținută de CFR Cluj: „Te întrebi cum câștigă. Îl scoate pe Braun şi îl bagă pe Manea şi te întrebi ce schimbare e asta” 1

E tipic CFR-ului victoria asta din nimic, când nimeni nu mai crede. E un corner şi de acolo iese golul. Te întrebi cum câștigă. Îl scoate pe Braun şi îl bagă pe Manea şi te întrebi ce schimbare e asta. Dar uite că este!

După care ne mai întrebăm de ce nu joacă Petrila. Am văzut! Pentru că joacă doar pentru el, nu pentru echipă. S-a văzut”, a spus Panduru, citat de gsp.ro.

Gabi Balint s-a dezlănțuit la adresa celor de la CFR Cluj: ”Nu prea e fotbal”

După victoria ardelenilor, Gabi Balint a avut o reacție acidă la adresa campioanei. Acesta a transmis că nu este încântat de jocul echipei antrenate de Dan Petrescu pentru că, în opinia sa, fotbalul trebuie să fie ofensiv.

Balint spune că formația din Gruia nu are un jucător de creație, un ”pianist”, așa cum l-a numit fostul mare fotbalist, ci campioana are doar ”cărători de pian”.

În final, Balint spune că ardelenii au meritul de a câștiga campionate fără a juca fotbal.

”Vreau să spun ce înseamnă fotbalul. Îi auzi pe toți ’ne-am apărat extraordinar, a funcționat apărarea perfect, nu am luat gol’. Toată lumea, când vorbește din punct de vedere defensiv, pentru mine nu înseamnă fotbal. Pentru mine, tot ce înseamnă fotbal este ofensiv.

Fotbalul se joacă pe goluri. Trebuie să marchezi, să ai jucători creativi. CFR are doar cărători de pian, nu au un pianist, echipa campioană. Deac a mai fost, dar e și el într-o lipsă de formă.

Se leagă multe. Fără să le iau din merite, CFR e o campioană meritorie, dar cu un joc care nu prea e fotbal. Pe undeva e normal ce se întâmplă la națională. Ăsta e fotbalul românesc. CFR e campioană fără să joace fotbal”, a declarat Gabi Balint, citat de digisport.ro.

error: Content is protected !!