Dan Petrescu, dezvăluiri despre relația cu patronul CFR-ului: “În democrație, să vină un patron în fotbal și să ia cinci campionate la rând, e greu. E ceva unic ce a reușit patronul clubului!”

Updated on octombrie 1, 2022 Dan Petrescu a declarat că are o relație “excelentă” cu patronul CFR-ului și i-a reamintit acestuia că l-a ajutat să câștige cinci campionate la rând.

Dacă nu sunt în relații bune cu domnul Varga, nu voi mai fi aici, e simplu. La fotbal ai sprijin cât câștigi, să vedem ce va fi.

Dan Petrescu, dezvăluiri despre relația cu patronul CFR-ului: “În democrație, să vină un patron în fotbal și să ia cinci campionate la rând, e greu. E ceva unic ce a reușit patronul clubului!” 1

Cu patronul lui CFR am avut o relație excelentă, de cinci ani. Cu ajutorul meu, echipa a câștigat campionate. Cum a zis și Mititelu, în era asta să câștigi cinci campionate la rând ca patron, nu se aștepta nimeni.

În democrație, să vină un patron în fotbal și să ia cinci campionate la rând, e greu. E ceva unic ce a reușit patronul clubului!

Relația mea cu patronul a fost excelentă. Apoi s-au mai întâmplat lucruri, dar nu cred că există în fotbal o relație patron – antrenor așa de bună cum am eu cu domnul Varga.

În lume, n-am avut o relație atât de bună în 25 de ani de antrenorat. N-am ce să-i reproșez. Dacă dânsul are ceva de zis, poate să zică orice“, a spus Dan Petrescu, citat de digisport.ro.

Dan Petrescu are planul făcut pentru echipa națională: „Am strategia în cap! Știu deja ce aș face acolo”

Dan Petrescu salută decizia Federației de a continua cu Edi Iordănescu. Antrenorul campioanei vrea un proiect pe termen lung din partea lui Răzvan Burleanu și spune că l-ar putea ajuta cu o serie de idei.

„Eu zic că Edi cunoaște jucătorii acum. Mi se pare normal că avea nevoie de timp. Indiferent de ce ar zice unii critici, nu văd rostul schimbării. În ultimele două meciuri echipa a arătat bine. Are o idee despre ce urmează, merită susținerea tuturor. Trebuie să fim mai uniți, să îl susținem.

El trebuie să muncească pentru a duce echipa la Campionatul European, apoi să se tragă linie, dar nu sunt eu președintele Federației”, a spus Dan Petrescu, citat de gsp.ro.

„Eu am o strategie în cap, despre ce aș face dacă aș fi președinte sau director la Federație. Din păcate, nu cred că am voi ajunge eu acolo. Am o strategie pentru următorii 10 ani. Nu să fiu președinte, ci o persoană care să conducă toate loturile, nu neapărat în locul lui Mihai Stoichiță.

Nu neapărat să fiu eu, cred că cel mai potrivit, într-o zi, știți voi cine ar fi (n.r. Gică Hagi). Cum a făcut și țara noastră vecină, un proiect pe termen lung. Acolo s-au băgat bani foarte mulți, infrastructura e fantastică la fiecare club. Trebuie o strategie și pe sistemul de joc, dar nu știu cine are răbdare”, a concluzionat antrenorul campioanei.

error: Content is protected !!