(Video) Cristi Manea, dedicații de mii de euro pentru Iair, fiul Vlăduței Lupău

Updated on septembrie 29, 2022 Vlăduța Lupău și soțul ei, Adi Rus, au radiat de fericire, ieri, 27 septembrie, asta pentru că micuțul lor, Iair, a fost creștinat. Cei doi au organizat o petrecere pe cinste, iar invitații s-au bucurat de fiecare moment petrecut alături de cântăreață și partenerul ei de viață.

La eveniment au participat mai multe nume mari din lumea muzicii, însă nici manelele nu au lipsit de la petrecere. Tzancă Uraganu a fost cel care a încins atmosfera, iar invitații s-au distrat pe cinste. Cristi Manea i-a oferit cântărețului mii de euro pentru a-i face dedicații micuțului Iair, scrie spynews.ro.

(Video) Cristi Manea, dedicații de mii de euro pentru Iair, fiul Vlăduței Lupău 1

Tzancă Uraganu este cel care a făcut imaginile publice pe contul său personal de socializare, iar fanii cântărețului au fost cei care au lăsat numeroase urări în secțiunea de comentarii și au apreciat videoclipul cu mii de like-uri.

@tzzzancauraganu♬ sunet original – tzzzanca uraganu

Eveniment cu totul special în viața Vlăduție Lupău și a lui Adi Rus. Cei doi l-au creștinat pe micuțul Iair. Botezul a fost făcut în timpul săptămânii cu un motiv. ”Pică într-o zi de marți. Nu pot eu în weekend, nici artiștii și nici fotbaliștii. Nașul, Adrian Păun, jucător la CFR Cluj, are liber atunci”, a spus Vlăduța.

Botezul s-a făcut într-o locație secretă. Băiețelul are trei perechi de nași: Olguța Berbec și soțul ei, fotbalistul Adrian Păun și soția, dar și Carmen și Florin Mureșan, cea care este managera artistei, scrie antenastars.ro.

Emoțiile au fost copleșitoare pentru cei doi soți, pentru nași, dar și pentru o parte dintre invitați care au izbucnit în lacrimi.

”A fost un moment extraordinar, poate cel mai extraordinar din viața mea. Cred că până acum ziceam că taina cununiei a fost, dar acum cred că e taina botezului. De azi lumea are un creștin, un îngeraș. Sper să îi aduceți gânduri bune, pentru că Iair asta înseamnă ”Va străluci”, ”Care luminează”. Am plâns puțin, Adi a plâns mai mult, nașii au plâns și ei. Lacrimile cred că exprimă emoția. Când nu mai poți, atunci începi să plângi”, a spus Vlăduța Lupău.

error: Content is protected !!