(Video) Când va avea loc primul meci al CFR-ului pe noul gazon

Updated on septembrie 29, 2022 În acest moment, în Gruia, se lucrează intens pentru montarea noului gazon. Feroviarii au înlăturat vechea suprafață de joc și au anunțat că elevii lui Dan Petrescu vor putea să revină pe propriul stadion pentru meciul cu Sepsi, programat pe 15 octombrie, în etapa cu numărul 14 din Liga 1.

“Am terminat prima etapă, cea de decopertare a gazonului. A fost o muncă destul de importantă și am scos un volum foarte mare de strat neconform pentru creșterea gazonului. Acum, nisipăm terenul și suprafața decopertată pentru îmbunătățirea granulației substratului.

(Video) Când va avea loc primul meci al CFR-ului pe noul gazon 1

Încercăm să facem tot ce se poate pentru ca suprafața de joc să se fixeze cât mai repede. Urmează apoi nivelarea, stabilirea suprafeței și apoi etapa de montare a gazonului. Încercăm să terminăm lucrarea în trei – patru zile, dar contează și mediul climatic de unde se recoltează gazonul.

O să fie un timp foarte scurt până la primul meci. O să urmeze o etapă scurtă de patru – cinci zile până la ora meciului sau la ora antrenamentului din 12 octombrie. O să-i facem o mentenanță rapidă”, a declarat unul dintre cei care se ocupă de lucrări, potrivit digisport.ro.

Experiență VIP pentru fanii lui CFR Cluj la meciul cu Petrolul

CFR Cluj, campioana României, va înfrunta Petrolul Ploiești în etapa a 12-a din SuperLiga. Deși joacă „acasă”, formația lui Dan Petrescu este nevoită să se deplaseze la Mediaș.

CFR Cluj propune o experiență VIP fanilor care nu pot ajunge la Mediaș pentru duelul cu Petrolul Ploiești. Ardelenii au făcut un anunț pe pagina oficială de Facebook potrivit căruia fanii care nu se pot deplasa la Mediaș sunt așteptați în Gruia.

Astfel, suporterii campioanei României pot urmări confruntarea dintre CFR Cluj și Petrolul la televizor, în Bussines Lounge-ul de la VIP A, informează fanatik.ro.

Suporterii care vor să vizioneze partida pe micul ecran, în Bussines Lounge-ul din Gruia, trebuie să plătească 250 de lei. De asemenea, cei care au abonament în Bussines Lounge vor putea aduce și un prieten.

„VIZIONARE ÎN BUSINESS LOUNGE

Nu poți să ajungi la Mediaș să îi susții pe băieți la meciul cu Petrolul Te așteptăm în Gruia, la Stadion, în 𝗕𝘂𝘀𝗶𝗻𝗲𝘀𝘀 𝗟𝗼𝘂𝗻𝗴𝗲-𝘂𝗹 de la VIP A, să te bucuri de o experiență premium și să urmărim împreună meciul la televizor!

error: Content is protected !!