Dan Petrescu, nemulțumit că nu joacă în Cluj. „Stadionul nostru mie mi-a adus noroc”

Updated on septembrie 27, 2022 CFR a disputat un amical în compania celor de la CSM Satu Mare, pe care l-a câștigat cu 5-0. La finalul partidei, Dan Petrescu a prefațat întâlnirea cu Petrolul și a dezvăluit care este cea mai mare nemulțumire a sa cu privire la acest joc.

“Nu îmi place asta (n.r. că meciul de acasă îl vor juca în deplasare). Stadionul nostru mie mi-a adus noroc, echipa a jucat foarte bine acasă. Foarte rar s-au pierdut meciuri, foarte rar s-a jucat slab şi e clar că mie nu-mi convine, cred că nici băieţilor. Dar trebuie să facem tot posibilul să câştigăm acest meci. E foarte greu, foarte important.

Dan Petrescu, nemulțumit că nu joacă în Cluj. „Stadionul nostru mie mi-a adus noroc” 1

Petrolul e surpriza plăcută, împreună cu Sibiul, în acest campionat. Sunt nou-promovate şi au început foarte bine. E o echipă bine organizată, cu Tamaş în frunte. Ne aşteaptă un meci foarte greu, aş fi preferat să-l jucăm la Cluj, dar mergem la Mediaş şi acolo gazonul nu e prea bun”, a spus Petrescu, citat de digisport.ro.

CFR Cluj, victorie zdrobitoare împotriva unei echipe de Liga a 3-a

Cu ocazia întreruperii Ligii 1, CFR Cluj a disputat un amical în compania echipei de Liga a 3-a CSM Satu-Mare, câștigat de elevii lui Dan Petrescu cu scorul de 5-0, informează gsp.ro.

CFR a jucat luni seară un meci de verificare contra celor de la Satu-Mare. Cu Dan Petrescu la prima partidă pe bancă după scandalul cu patronul Nelu Varga, în urma căruia a fost aproape să plece de la „vișinii”, campioana României s-a distrat cu echipa de Liga a 3-a.

Nana Boateng (‘10), Nana Boateng (‘27), Buș (‘62), Vito (‘64) și Deac (71’) au marcat pentru CFR, care s-a impus cu 5-0, conform contului oficial de Facebook al campioanei. Următorul meci al ardelenilor va fi în campionat.

error: Content is protected !!