Sorin Grindeanu îl laudă pe Emil Boc: “E unul din cei mai buni!”

Updated on septembrie 25, 2022 Sorin Grindeanu a fost invitat la emisiunea Denisei Rifai de la Kanal D, acolo unde a răspuns la 40 de întrebări care au rolul să dezvăluie aspectele din viața sa profesională, dar și pe cele ale vieții personale. Una dintre întrebările pe care i le-a adresat Denise Rifai a fost despre Emil Boc.

Sorn Grineanu îl susține pe Emil Boc în ceea ce privește metroul de la Cluj.

Sorin Grindeanu îl laudă pe Emil Boc: "E unul din cei mai buni!” 1

„Se face. Am discuții dese cu domnul Emil Boc, se face, pentru că e pe fonduri PNRR”, a spus Grindeanu, în urmă cu câteva luni.

Ajuns sub tirul întrebărilor jurnalistei, Denise Rifai, Sorin Grindeanu a spus dacă Emil Boc este cel mai bun primar din România, având în vedere că pe acesta la susținut când a decis să facă metrou în Cluj.

“E unul din cei mai buni! Permiteți-mi să nu fac clasamente, dar la modul în care relaționăm, și nu e singurul proiect pe care relaționăm, încearcă să pună în aplicare dezvoltarea pe infrastructură. Vorbim și de centură, săptămâna trecută am vorbit cu dânsul legat de partea de centură care lipsește la Cluj și are trebuie să fie pașii.

Dialogul există! Aici nu e vorba de culoare politică. Eu nu am tratat și nu le voi trata niciodată de acest tip.

În momentul când construiești o autostradă, nu e PSD-istă, Liberală sau USR-istă, o faci pentru toată lumea. În momentul în care faci proiecte de acest tip, care încep să prindă contur, faci pentru toți clujenii.

În cazul Timișoarei, pe mine mă miră următorul lucru. Având un primar USR-ist, în momentul în care s-a făcut PNRR-ul la Transporturi era un primar USR-ist. La Ministerul Fondurilor Europene era domnul Ghinea, care era tot USR-ist. Domul primar Fritz nu a fost în stare să introducă în PNRR, așa cum Clujul a putut să-și introducă finanțare pe metrou, niciun proiect major pentru Timișoara”, a declarat Sorin Grindeanu, citat de kanald.ro.

error: Content is protected !!