Șumudică, atac la patronul CFR Cluj. „În locul lui Dan Petrescu nu aș mai fi rămas! Cum să mai lucrez cu astfel de patron?”

Updated on septembrie 21, 2022 Marius Șumudică îi transmite lui Dan Petrescu să nu renunțe la clauza de reziliere de 400,000 de euro dar îl sfătuiește să plece.

Nu aș mai fi rămas! Cum să mai lucrez cu astfel de patron? Când iese pe post și spune astfel de lucruri despre antrenorul în care trebuie să aibă încredere… Pune toate rezultatele în cârca antrenorului, iar atunci se pierde grupul de jucători, se pierd fanii.

Șumudică, atac la patronul CFR Cluj. „În locul lui Dan Petrescu nu aș mai fi rămas! Cum să mai lucrez cu astfel de patron?” 1

Niciodată nu renunțam la clauză! E un contract pe care trebuie să îl respecte ambele părți. Când am fost la CFR, aveam un contract cu drepturi și obligații.

Am activat acolo și mi-am dat seama ce fel de oameni sunt, cu cine am de a face. E greu ca Dan Petrescu să continue activitatea și să fie concentrat. În momentul în care patronul spune asta, e foarte greu ca tu, antrenor, șeful vestiarului, să mai ai susținerea grupului. Cei nemulțumiți vor avea un alibi.

CFR transferă pe bandă rulantă, n-am văzut în viața mea. Pe vremea nu era așa ceva. Cred că sunt vreo 30 la antrenament, nici nu știu cum se pregătesc. Cei nemulțumiți vor avea tot timpul o ieșire. Se vor da de partea cuiva.

Un conflict patron-antrenor se răsfrânge asupra grupului. Suporterii contestă antrenorul. Care e sprijinul lui Petrescu în momentul de față? Nu are niciunul!”, a spus Marius Șumudică la „Fotbal Club”, de la Digi Sport, potrivit Gazeta Sporturilor. 

Anghel Iordănescu îi face praf pe Varga și pe ceilalți conducători din Liga 1

Anghel Iordănescu (72 de ani) este de partea lui Dan Petrescu (54 de ani) în conflictul cu finanțatorul Nelu Varga.

Nu-mi vine să cred că s-a ajuns unde s-a ajuns. Ceea ce se întâmplă la noi nu se întâmplă nicăieri în Europa! Avem antrenori buni, de valoare, nume mari, iar noi ne permitem să ne batem joc de ei, să îi scoatem după 3-5-7 etape.

Dacă ne referim direct la CFR, n-aș vrea să pronunț numele patronului. Nu îl cunosc, nu îl știu personal, dar nu îmi vine să cred că s-a ajuns să te îndoiești de un antrenor atât de valoros. Dan Petrescu este unul dintre cei mai buni. A obținut performanțe excepționale la Cluj. Este incredibil!

Mă surprinde că foarte puțin se vorbește despre ce face Hagi la Farul. Discutăm de datul afară al lui Rădoi după 3 meciuri, ne pronunțăm că Dică încă mai are ceva credit la FCSB după ce a calificat echipa în Conference League.

De Croitoru, un antrenor tânăr și foarte bun, să spui că îl dai afară și că te îndoiești de el… Aș mai putea da exemple infinite. Dar nu discutăm ce fac și ce spun acești patroni. Ei își permit să facă transferuri, să dea indicații, să facă schimbări. De asta fotbalul românesc este unde este!”, a spus Anghel Iordănescu la „Fotbal Club” de la Digi Sport, potrivit Gazeta Sporturilor.

error: Content is protected !!