Mircea Bravo i-a salvat viața tantii Lenuța. „M-o dus la spital și băiatul s-a mirat în ce hal m-o dus adică la față cum m-am schimbat”

Updated on septembrie 21, 2022 Mircea Bravo și tanti Lenuța susțin că încă din anul 2016 sunt nedespărțiți, datorită relației minunate pe care au clădit-o. Vloggerul recunoaște că a fost mustrat de către cea pe care o vede ca pe o „bunică”, deoarece nu o suna mai des, iar atunci și-a dat seama că una dintre îndatoririle lui este să se asigure de întreținerea acestei relații minunate dintre ei:

”Deci am devenit de la colaborator la impresar și dup-aia am devenit nepot. Cam după trei luni, Tanti Lenuța zice: „Mă de ce nu m-ai sunat?”. Ok, o trecut săptămâna și nu am sunat și atunci mi-am dat seama că într-adevăr deja aveam o altfel de relație și de atunci încerc pe cât posibil să-mi fac datoria și chiar dacă avem ceva de filmat, s-o sun s-o întreb cum îi, să-mi explice ce s-a mai întâmplat mai ales acum că are viață mondenă, să zic așa, și ne auzim săptămânal să povestim ce s-a mai întâmplat. Treaba asta a început în 2016”, a povestit Mircea Bravo, citat de dcnews.ro.

Mircea Bravo i-a salvat viața tantii Lenuța. „M-o dus la spital și băiatul s-a mirat în ce hal m-o dus adică la față cum m-am schimbat” 1

Tanti Lenuța a povestit că a ajuns de urgență în spital, chiar cu o zi înainte ca soțul ei, nea Sandu, să se stingă, în același spital. Aceasta a povestit cum Mircea Bravo i-a fost alături în aceste clipe tragice:

„Datorită lui sunt aici („și invers”, a completat Mircea Bravo). Eu am fost foarte bolnavă, foarte bolnavă două săptămâni am tras pe picioare și odată mă sună și „Ce faci?”, o întreabă Mircea, iar aceasta îi răspunde „Mircea dragă nu știu să zic că îmi piere vocea și nu o durat o juma de oră și o venit cu un rezident și ei își dau telefonie pe la spate și „no hai gată-te că mergem să facem un consult și vin eu acasă cu tratament”, i-a zis Mircea la vremea respectivă.

Și el m-o dus la spital („Ca pe propria lui bunică”, a completat moderatorul podcastului, Cătălin Măruță). M-o dus la spital și băiatul s-a mirat în ce hal m-o dus adică la față cum m-am schimbat”, a povestit Tanti Lenuța despre clipele tragice prin care a trecut cu ajutorul lui Mircea Bravo, potrivit bzi.ro.

Miercuri noapte o murit (nr. nea Sandu, soțul lui Tanti Lenuța) și eram în spital atunci că m-a internat la spital… avea 80 de ani.”, a mai completat tanti Lenuța în cadrul aceluiași podcast.

error: Content is protected !!