Mihai Stoica, despre Dan Petrescu: „Dacă era la U Cluj, poate fanii aveau un cuvânt de spus. La CFR, să mă ierte! Acolo… Auzi numai «Hei, hei, CFR!», sunt niște tineri și tinere. Când vin 5.000 de ultrași și-ți strigă demisia, atunci pleci tu”

Updated on septembrie 21, 2022 Mihai Stoica îi transmite lui Dan Petrescu să plece dacă nu-i mai place în campionatul românesc.

Îl tot aud că folosește treaba asta: «Așa e în România, jucători români vs. jucători străini». Da’ pleacă, omule, în altă parte, dacă nu-ți mai place în România! E rău tare în România, e groaznic (n.r. – ironic)”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport, potrivit

Mihai Stoica, despre Dan Petrescu: „Dacă era la U Cluj, poate fanii aveau un cuvânt de spus. La CFR, să mă ierte! Acolo... Auzi numai «Hei, hei, CFR!», sunt niște tineri și tinere. Când vin 5.000 de ultrași și-ți strigă demisia, atunci pleci tu” 1

Declarațiile lui MM Stoica vin ca urmare a unui moment de la conferința lui Dan Petrescu de la finalul partidei FC Argeș – CFR Cluj 0-1.

Mihai Stoica, manager FCSB: „Problema lui Dan Petrescu nu sunt fanii, ci patronul”

Nelu Varga l-a criticat în repetate rânduri pe Dan Petrescu și a pornit negocierile cu înlocuitorul Cosmin Contra. Inclusiv fanii CFR-ului au început să-l conteste pe „Bursuc”.

Dacă era la U Cluj, poate fanii aveau un cuvânt de spus. La noi la fel, la Rapid, la Craiova. La CFR, să mă ierte! Acolo… Auzi numai «Hei, hei, CFR!», sunt niște tineri și tinere. Când vin 5.000 de ultrași și-ți strigă demisia, atunci pleci tu.

Problema nu e ce strigă ăia din tribune, sunt puțini. Problema e ce decide Neluțu. Dacă vrea să-l dea afară, îi pune banii în mână și gata. El iese ca Mayweather și-ți pune în fața centurile, medaliile, așa închide gura tuturor”, a mai spus managerul roș-albaștrilor.

Dan Petrescu, salvat de clauza de 400.000 de euro

În ziua partidei de la Pitești, luni, patronul ardelenilor, Nelu Varga, a avut cea mai acidă intervenție în presă de când a intrat în fotbal. El l-a făcut praf pe Dan Petrescu, în speranța, probabil, că îl va face să își dea demisia, sau măcar să accepte o despărțire amiabilă.

Deocamdată suntem pe minus cu zeci de milioane, nu cu două. Se joacă foarte urât, a pierdut cu echipe foarte slabe. Eu nu i-am redus lui bugetul, am redus greșelile pe care le-a făcut el. A adus jucători de proastă calitate, pe care îi plăteam cu 40.000 – 50.000 de euro pe lună. Despre asta vorbim, despre Chipciu, Alibec și mulți alții. Tot ce mi-a cerut i-am dat, n-are ce să-mi spună, că nu i-am făcut poftele.

Să nu vină să-mi povestească faptul că el a jucat, dar arbitrii l-au furat. Asta e o vrăjeală. Mai sunt și jucători care se plâng. Eu nu l-am dat afară, nici nu m-am gândit la asta. Va fi o discuție decentă. Nu e cazul de divorț. Nu pot să vă spun așa, pentru că nu am făcut un calcul la virgulă, dar cert e că nu și-a acoperit bugetul. Deocamdată sunt pe minus, pe minus cu zeci de milioane. Nu cu un milion, două.

El nu mi-a făcut nicio bucurie! Mai mult de faptul că a luat titlul și atât. La noi și când luam titlul era pagubă. Dacă dorește să plece, să renunțe la clauza pe care o are. Aștept campionatul și accederea în primăvara europeană!”, a declarat Nelu Varga la Pro TV, conform Click.

La doar câteva ore de la acest interviu incendiar, Dan Petrescu – pe cai mari după ce s-a impus la Pitești și a urcat pe locul 4 deși mai are două restanțe de disputat – și-a spus exact punctul de vedere. ”Ce pot să zic? Sunt antrenorul lui CFR Cluj și mai am doi ani de contract. Cum să renunț la clauză? Antrenorii dinaintea mea au renunțat? Ei trebuie să știe că dacă eu sunt antrenor, eu sunt antrenor. În toată lumea există contracte. Am un contract și merită respectat”, a declarat Dan Petrescu la Orange Sport.

error: Content is protected !!