Prima reacție a lui Cosmin Contra despre oferta de la CFR Cluj

Updated on septembrie 20, 2022 Patronul CFR are probleme în a-l demite pe Dan Petrescu, antrenor ce vrea 400,000 de euro la plecare. În aceste condiții, s-au suspendat discuțiile cu Cosmin Contra care anunță că este în vacanță.

Întrebat despre o posibilă ofertă din partea celor de la CFR Cluj, Cosmin Contra a preferat să păstreze tăcerea, însă nu a negat vehement că va reveni în fotbalul din România.

Prima reacție a lui Cosmin Contra despre oferta de la CFR Cluj 1

Oferta de la CFR Cluj? Nu vreau să vorbesc acum despre muncă. Sunt în vacanță, în Grecia, cu familia. Nu-mi arde acum de asta. Voi vedea ce voi face, după vacanță”, a declarat Cosmin Contra, potrivit ProSport.

În direct la Digi Sport, Cristi Balaj (51 de ani), președintele clubului, a anunțat că deocamdată, CFR Cluj are o singură variantă de antrenor dacă Dan Petrescu va pleca. Este vorba despre Alin Minteuan, antrenorul secund al echipei.

În acest moment, antrenor este Dan Petrescu, nu discutăm cu alți antrenori. Am văzut declarația domnului Varga, care a fost foarte clar. În situația în care cei doi își vor da mâna și va exista o despărțire amiabilă, pentru că merită ambele părți să primească respect, atunci antrenor pentru următoarea perioadă va fi Minteuan, care e în cadrul clubului.

Nu avem mâine un antrenor în situația în care Dan Petrescu pleacă. Urmează să căutăm variante pentru postul de antrenor al echipei. Există respect, urmează un meci în scurt timp. Există posibilitatea ca Dan Petrescu să rămână.

Ne dorim să avem un joc mai consistent, pe lângă rezultatele bune care au existat. Vrem să avem o evoluție care să aducă spectatorii în tribune“, a spus Cristi Balaj, în cadrul emisiunii Fotbal Club, citat de Digi Sport.

error: Content is protected !!