CFR Cluj. Contra așteaptă să semneze. Câți bani trebuie să primească Dan Petrescu pentru a fi dat afară

Updated on septembrie 20, 2022 Dan Petrescu și Neluțu Varga vor negocia astăzi rezilierea contractului de antrenor de la CFR Cluj. Patronul acuză un minus de zeci de milioane de euro, Dan Petrescu anunță că nu pleacă fără să primească clauza de reziliere.

Dacă vrea să-l dea afară, CFR trebuie să plătească 400.000 de euro, anunță Gazeta Sporturilor. Petrescu ține cu dinții de această clauză și anunță: „Ce pot să zic? Sunt antrenorul lui CFR Cluj și mai am 2 ani de contract. Cum să renunț la clauză? Antrenorii dinaintea mea au renunțat? Ei trebuie să știe că dacă eu sunt antrenor, eu sunt antrenor. În toată lumea există contracte. Am un contract și merită respectat

CFR Cluj. Contra așteaptă să semneze. Câți bani trebuie să primească Dan Petrescu pentru a fi dat afară 1

Neluţu Varga nici nu se gândește să achite această sumă: „La noi și când luam titlul era pagubă. Dacă dorește să plece, să renunțe la clauza pe care o are. Aștept campionatul și accederea în primăvara europeană!

Cosmin Contra, pregătit să-i ia locul

Neluţu Varga are pregătită și varianta de înlocuire în cazul în care Petrescu pleacă. Este vorba despre Cosmin Contra, fostul antrenor al lui Dinamo și al naționalei României.

Sursele GSP.ro au confirmat informațiile apărute pe fanatik.ro: „Guriță” va fi noul antrenor al clujenilor. Apropiați ai tehnicianului spun că antrenorul are deja contractul pe masă, părțile s-au înțeles pe partea financiară și se mai negociază câteva clauze și detalii.

Contra ar reveni astfel în fotbalul românesc după 2 ani. În decembrie 2020, acesta o părăsea pe Dinamo. Tehnicianul este liber de contract după despărțirea din vară de Al Ittihad.

error: Content is protected !!