Surse: Dan Petrescu își negociază plecarea de la CFR Cluj. Când vrea să-și anunțe demisia!

Updated on septembrie 17, 2022 Dan Petrescu e pe punctul de a demisiona de la CFR Cluj în pauza pentru națională, anunță Fanatik. Tehnicianul intenționează să-și anunțe plecarea de la campioană după meciul din runda următoare cu FC Argeș!

De ce această schimbare de strategie la Petrescu? E foarte posibil ca totul să aibă legătură cu ședința-fulger pe care a avut-o cu patronul Neluțu Varga în dimineața următoare eșecului cu turcii. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate ultimatumul pe care omul de afaceri i l-a dat antrenorului său.

Surse: Dan Petrescu își negociază plecarea de la CFR Cluj. Când vrea să-și anunțe demisia! 1

La câteva ore după întâlnirea dintre cei doi, Petrescu a avut o reacție surprinzătoare față de colaboratorii săi din staff. Din informațiile FANATIK, „Bursucul” i-ar fi anunțat pe aceștia că acest al treilea mandat al său la CFR Cluj este pe final. Mai mult, că e pregătit să negocieze cu patronul Neluțu Varga despăgubirile pe care să le primească la preconizata despărțire.

Petrescu a fost foarte deranjat de tot ce s-a întâmplat în ultimele săptămâni la echipă și în jurul echipei. Iar ca să sugereze că nu glumește deloc atunci când vorbește de plecarea de la CFR, el și-ar fi pus în temă oamenii din staff că-și va anunța demisia după meciul cu FC Argeș. Luni seara, 19 septembrie, la Pitești!

Dan Petrescu a susținut mereu că decizia despărțirii de CFR Cluj nu va veni mai întâi de la el, indiferent de rezultatele echipei. Cu atât mai mult cu cât Petrescu a declarat mai tot timpul în acest sezon, la eșecuri sau semi-eșecuri, că nu are ce să reproșeze băieților atâta timp cât echipa își creează ocazii.

FANATIK a dezvăluit că omul de afaceri i-a impus tehnicianului să facă 10 puncte în grupa de Conference. După două meciuri, CFR are un punct și mai are 4 partide: dubla cu Slavia Praga, deplasarea de la Siva și returul cu kosovarii de la Ballkani.

De asemenea, în campionat, Petrescu trebuie să ducă echipa pe primul loc până în iarnă. CFR are două meciuri restante, dar și puncte de recuperat față de vârful clasamentului. Lider, la începutul rundei cu numărul 11, în care campioana joacă la Pitești, este Farul lui Gică Hagi cu 21 de puncte.

error: Content is protected !!