Antrenorul lui Sivasspor despre CFR Cluj: „Am venit aici cu 9 absenți. Am avut doar patru înlocuitori”

Updated on septembrie 16, 2022 Riza Calimbay a tras primele sale concluzii cu privire la jocul de la Cluj, iar antrenorul turcilor s-a declarat mulțumit de cele întâmplate. Totodată, tehnicianul celor de la Sivasspor a amintit și despre problemele de efectiv cu care s-a confruntat înaintea întâlnirii cu CFR.

“Am jucat cu o echipă bună. Sunt, într-adevăr, o echipă foarte puternică, mai ales fizic. Aveau multe avantaje la înălțime. Am făcut bine tactica pe care ne-am dorit-o, am încercat să ieșim pe contraatac. În ciuda faptului că au fost sub presiune, jucătorii noștri, în special portarul nostru, s-au apărat excelent. Singurul lucru pe care îl regretăm este că au riscat complet în a doua repriză.

Antrenorul lui Sivasspor despre CFR Cluj: „Am venit aici cu 9 absenți. Am avut doar patru înlocuitori” 1

Dacă am fi putut face jocul 2-0, jocul ar fi fost diferit. Am venit aici cu nouă absenți. Am avut doar patru înlocuitori. Dacă am putea fi o echipă completă, nu am mai avea atâta presiune. Putea fi un meci pe care l-am fi putut câștiga cu ușurință, dar clujenii sunt o echipă foarte puternică. Trei puncte de aici sunt foarte importante pentru noi. Acum vom încerca să ne uităm mai atent la meciurile rămase”, a spus Calimbay,citat de digisport.ro.

Dan Petrescu, asemănat cu Jose Mourinho după înfrângerea cu Sivasspor

Fostul internațional român Alin Stoica (42 de ani) a declarat că CFR Cluj păstrează șanse de calificare din această grupă, chiar dacă are doar un punct câștigat în primele două întâlniri, deoarece mai sunt patru jocuri și orice este posibil.

În același timp, Alin Stoica ”i-a acordat credit” în continuare lui Dan Petrescu la CFR Cluj, chiar dacă formația sa nu practică cel mai spectaculos joc posibil, scrie digisport.ro.

Acesta l-a asemănat pe Dan Petrescu cu portughezul Jose Mourinho, antrenorul celor de la AS Roma, care și el ar fi recunoscut mai mult pentru eficiență, decât pentru spectaculozitatea echipelor lui.

”Eu cred că CFR mai are șanse să se califice, de ce nu? Au un punct, au pierdut acum, dar mai sunt meciuri. Totul poate să se decidă în celelalte meciuri.

Dan Petrescu tot timpul a jucat așa (n.r. – stil de joc închis), dar trofeele sunt importante, asta e important. Așa a făcut și Mourinho, el când a câștigat Champions League cu Inter. Avea acea tripletă și nu juca spectaculos”, a declarat Alin Stoica.

error: Content is protected !!