Universitatea Cluj a spart gheața. Prima victorie din Superligă

Updated on septembrie 13, 2022 Universitatea Cluj a obținut prima victorie în prima ligă a României. U Cluj s-a impus în fața celor de la CS Mioveni, 1-0.

Meciul a început pe contre, cu un ritm bun, însă fără mari ocazii de poartă. În cele din urmă, golul a venit în minutul 35, atunci când Romario Pires l-a servit excelent pe Ely Fernandes, iar atacantul a trecut de portar și a înscris.

Universitatea Cluj a spart gheața. Prima victorie din Superligă 1

Partea a doua fost una care a cunoscut dominarea Mioveniului, care a avut o șansă bună prin Antal. Finalul partidei a fost incendiar. Mai întăi, Ștefan Vlădoiu a ratat singur cu portarul, iar la ultima fază, Coșereanu a șutat fantastic, de la distanță, dar Iliev s-a opus.

Astfel, scorul final a fost cel înregistrat la pauză, CS Mioveni – U Cluj 0-1.

Eugen Neagoe, nemulțumit și după victorie: ”A trebuit să sufăr și azi!”

Eugen Neagoe a declarat la finalul meciului că Universitatea Cluj a avut o prestație mai slabă împotriva celor de la CS Mioveni decât în partidele anterioare, când ardelenii au pierdut.

Neagoe a vorbit și despre erorile din defensivă ale lui Ispas. Chiar dacă este de părere că asemenea erori nu ar fi trebuit să apară la un jucător cu experiență precum Ispas, tehnicianul și-a felicitat elevul pentru reacția la ocazia lui Buziuc, scrie digisport.ro.

”Destul de greu. Am câștigat trei puncte uriașe, foarte importante. Prima victorie a venit în etapa a zecea. A trebuit să sufăr și astăzi. Am făcut un sacrificiu fantastic. Ne-am dorit să câștigăm acest joc, am reușit, i-am felicitat pe băieți. Nu am făcut un joc foarte bun. În meciurile trecute am jucat mult mai bine, dar nu am câștigat. Acum am făcut un meci mai slab și am câștigat.

Dacă câștigi e altă atmosferă în vestiar, nu mai stai cu capul plecat, dar încă nu am realizat nimic. Este o victorie importantă, dar ne așteaptă în continuare meciuri grele. Cel mai important este duminică, contra celor de la Chindia.

Este o luptă până la finalul campionatului. Vor mai fi echipe care vor intra în această horă. Echipele sunt de valoare apropiată. Ați văzut ce se întâmplă. Mioveni a câștigat la Sfântu Gheorghe. Orice echipă poate câștiga contra oricărei echipe.

Ispas a pierdut mingea ușor, dar l-am felicitat că a revenit. Iliev a stat foarte bine în poartă. Nu ar fi trebuit să facă o asemenea greșeală pentru că este un jucător cu experiență, dar încă odată, l-am felicitat pentru reacție.

Sper să rămână fără victorie și după jocul cu noi. Nu va fi ușor. Chindia are jucători valoroși. Nu ne va fi ușor deloc. Vom face tot ce depinde de noi și cu ajutorul suporterilor cred că putem obține ce ne vom propune”, a declarat Eugen Neagoe la finalul meciului.

error: Content is protected !!