Mirel Rădoi, atac la Dan Petrescu: „Prefer să pierd așa decât să câștig de maniera asta”

Updated on septembrie 12, 2022 Mirel Rădoi, antrenorul oltenilor, a criticat strategia clujenilor pierdut ieri în Gruia cu scorul de 2-0.

„Sunt supărat și pentru rezultat, dar și pentru greșelile pe care le-am făcut. Dar prefer să pierd așa decât să câștig de maniera asta! Însă nu vreau să judec eu strategiile altor echipe. Cert e că azi am făcut două cadouri.

Mirel Rădoi, atac la Dan Petrescu: „Prefer să pierd așa decât să câștig de maniera asta” 1

Nu e singura partidă în care avem probleme în ultima treime, dar acest aspect e cauzat și de adversar, care se aglomerează bine și caută duelurile aeriene. Trebuia să fim mai abili, să ducem mingea la margine mai repede și să venim cu 3-4 jucători în careu. Din păcate, n-am făcut-o, sau am făcut-o previzibil”, a declarat Rădoi, citat de gsp.ro.

Mirel Rădoi a criticat și arbitrajul. Deși a recunoscut că nu a contat decisiv în stabilirea rezultatului final, antrenorul a recunoscut că a fost deranjat de maniera în care Andrei Chivulete a condus jocul, care i-a adus aminte de vremurile din altă epocă a fotbalului românesc.

”Nu vreau să se creadă că am ceva împotriva arbitrajelor, dar sunt ca cele pe care le-am prins eu când eram jucător în România. Nu am pierdut din cauza arbitrajului, dar maniera de arbitraj este ceva… Să ne întoarcem 20 și ceva de ani în urmă, mi-e aproape imposibil să cred așa ceva.

Va trebui să găsim soluții, pentru că astăzi ne-a bătut o echipă care venea după două înfrângeri și nu și-o permitea pe a treia”, a spus Mirel Rădoi, potrivit digisport.ro. 

error: Content is protected !!