Dan Petrescu zâmbește după victoria cu Universitatea Craiova. Suporterii au scandat: „Demisia, demisia!”

Updated on septembrie 12, 2022 Dan Petrescu (54 de ani), aflat pe bancă la al doilea meci consecutiv după suspendarea de două etape, s-a arătat foarte fericit de prestația elevilor săi.

“Bursucul” a ținut să laude echipa pregătită de Mirel Rădoi, pe care a numit-o cea mai grea adversară a lui CFR Cluj de la începutul sezonului și până acum.

Dan Petrescu zâmbește după victoria cu Universitatea Craiova. Suporterii au scandat: „Demisia, demisia!” 1

“Se pare că revenirea mea a fost cu noroc. Două meciuri, două victorii, cu doi adversari puternici. Cred că Craiova a fost cea mai puternică echipă care a venit aici de la începutul sezonului, inclusiv cele din Europa.

O echipă solidă, dar ne-a ajutat mult primul gol, unul extraordinar (n.r. cel al lui Karlo Muhar). Cu o zi înainte a marcat trei astfel de goluri la o miuță și i-am zis că dacă se menține așa, va fi foarte bine.

Craiova, fiind o echipă bună, a ieșit și ea la joc, dar mă bucur că nu am primit gol. E o victorie foarte importantă”, a declarat Petrescu, citat de digisport.ro.

Suporterii au scandat: „Demisia, demisia!”

4.100 de spectatori au asistat la confruntarea din Gruia. Înaintea startului meciului, fanii au fost nemulțumiți de prestația campionilor din ultima vreme.

Ca urmare a debutului dezamăgitor din grupele Conference League, 1-1 cu KF Ballkani, rezultat obținut abia în minutul 90 contra modestei formații kosovare, fanii campioanei și-au pierdut răbdarea și i-au scandat „Demisia” lui Petrescu.

„Nu sunt foarte mulți fani în seara asta pe stadion, însă ei sunt foarte supărați pe modul în care se exprimă echipa în ultima perioadă. Înainte să înceapă transmisia, publicul a strigat: «Demisia, demisia!»”, a relatat Dan Ștefănescu, comentator Digi Sport, potrivit gsp.ro.

error: Content is protected !!