Dan Petrescu, mulțumit cu egalul împotriva uneia dintre cele mai slabe echipe din Europa: „E un punct bun pentru moral”

Updated on septembrie 9, 2022 CFR Cluj a fost dominată total de una dintre cele mai slabe echipe din Europa (posesie 63-37 pentru Balkani) dar Dan Petrescu se declară mulțumit. Nicio speranță de mai bine dacă te aperi non-stop și contra echipelor slabe. De ce să plătești jucătorii de atac dacă nu-i folosești, ai nevoie doar de jucători care știu să se apere și să joace la ciupeală.

„Au avut posesia mingii mai mult, dar cred că au avut două șuturi pe poartă sau trei, maximum, și au marcat un gol frumos. Am avut niște ocazii, nu am reușit să marcăm. E clar că nu am făcut cel mai bun meci al nostru, dar încă suntem neînvinși în Europa. E un punct bun pentru moral.

Dan Petrescu, mulțumit cu egalul împotriva uneia dintre cele mai slabe echipe din Europa: „E un punct bun pentru moral” 1

Când marchezi în ultimul minut, nu poți să fii supărat. E un pas înainte un punct, sperăm ca joi să câștigăm (n.r. cu Sivasspor). Să facem patru puncte în două meciuri e un pas bun pentru calificare. Toată lumea a spus că noi suntem favoriți. Să egalezi în ultimul minut… trebuie să fii mulțumit. Îți dai seama dacă pierdeam!

Pentru mine e mai bine să faci un egal decât să pierzi”, a declarat Dan Petrescu, ciatat de gsp.ro.

„La ora asta suntem aici încă… Zburăm… Când să-i antrenez? Mâine? La două zile înainte de meci. Foarte puțin pot să-i antrenez. Când? Vor fi iar 7-8 schimbări la meciul cu Craiova, meci important, după care joi vrem să câștigăm.

Degeaba te antrenezi bine, cu meciurile te afli în formă. Iar jucătorii care au venit, nu au 90 de minute, poate doar o repriză și trebuie să-i pregătim și pe ei.

Mi-a plăcut (n.r. de Yeboah). El a încercat să joace pentru echipă, dar în față nu a avut prea multe realizări.”, a mai spus anternorul, potrivit prosport.ro.

CFR Cluj a remizat cu Ballkani, scor 1-1, în prima rundă a grupei G din Conference League.

error: Content is protected !!