Dan Petrescu se ”autopropune” la Chelsea! „Gratis m-aş duce!”

Updated on septembrie 8, 2022 Eşecul cu Dinamo Zagreb a fost picătura care a umplut paharul pentru Thomas Tuchel, care a fost demis la doar un an şi trei luni după ce reuşise să ridice Liga Campionilor cu Chelsea.

Chelsea se află astfel în căutarea unui nou antrenor, iar favoritul pentru post este Graham Potter, actualul antrenor al lui Brighton, care a mai fost dorit de United şi Tottenham în trecut.

Dan Petrescu se ”autopropune” la Chelsea! „Gratis m-aş duce!" 1

În cadrul conferinţei de presă dinaintea duelului cu Ballkani, Dan Petrescu a fost întrebat despre evenimentele petrecute la fosta sa echipă.

”Bursucul” a recunoscut că a fost supărat că Chelsea a pierdut şi s-a autopropus, mai în glumă, mai în serios, în locul lui Thomas Tuchel, spunând că s-ar duce pe gratis.

“Sunt supărat. Aseară am ajuns abia pe final. Am văzut vreo 30 de minute, am rămas singur să mă uit. Când am văzut că a pierdut… nu mă aşteptam.

Eu sunt ocupat, sunt la CFR. Vă daţi seama că nu se vor gândi ei la mine. Gratis m-aş duce!“, a declarat Dan Petrescu, citat de ornagesport.ro.

CFR Cluj, alături de FCSB, reprezintă România în grupele Conference League 2022-2023, competiţie care începe diseară cu meciurile din cadrul grupelor.

FC Ballkani-CFR Cluj este programat la ora 19:45, în Kosovo. Celălalt joc din Grupa G este Sivasspor-Slavia Praga, care va începe la ora 22:00.

error: Content is protected !!