U Cluj și-a găsit atacantul mult râvnit și se desparte de alți 3 jucători

Updated on septembrie 7, 2022 Universitatea Cluj își aduce atacant francez cu origini senegaleze. Este vorba despre Mamadou Thiam (27 de ani) care a sosit la Cluj-Napoca și va semna cu formația nou-promovată în Liga 1, transmite gsp.ro.

Mamadou Thiam a evoluat în ultimul sezon la AS Nancy, în al doilea eșalon francez. A reușit să înscrie 6 goluri într-un total de 38 de meciuri.

U Cluj și-a găsit atacantul mult râvnit și se desparte de alți 3 jucători 1

El a evoluat la Nancy sub formă de împrumut, fiind cedat de belgienii de la KV Oostende. La finalul împrumutului, Oostende l-a pus pe liber, ceea ce îi va permite să semneze cu U Cluj și după finalul perioadei de mercato.

Thiam și-a început cariera la Dijon și a trecut ulterior pe la Clermont, Barnsley, Oostende și Nancy. Cea mai productivă perioadă a avut-o la Clermont, 9 goluri și 38 de meciuri.

U Cluj se mai desparte de 3 jucători

Universitatea Cluj a anunțat faptul că s-a despărțit de fundașul Roland Baravykas (27 de ani) și vârful Alex Boiciuc (25). Studenții au ajuns la un acord și cu FC Csikszereda pentru fundașul Paul Pîrvulescu (34).

„Clubul nostru a ajuns la un acord privind rezilierea contractelor cu jucătorii Alexandru Boiciuc și Rolandas Baravykas” și „FC Universitatea Cluj a ajuns, luni, la un acord cu formația FK Csíkszereda Miercurea Ciuc pentru transferul jucătorului Paul Pîrvulescu”, a anunțat clubul ardelean în două comunicate succesive.

Sursele GSP spun că Brănescu s-ar afla și el pe picior de plecare după transferul lui Plamen Iliev. Laurențiu Brănescu nu a mai fost inclus în lot de la venirea lui Eugen Neagoe.

Curios este faptul că fundașul dreapta lituanian Rolandas Baravykas fusese transferat chiar în această vară! Internațional lituanian cu 29 de meciuri pentru prima reprezentativă, Rolandas a fost pus pe liber de ardeleni după numai patru apariții.

Iar la Alexandru Boiciuc, care a marcat în turul barajului de promovare cu Dinamo, câștigat cu 2-0, s-a renunțat deși acesta fusese cerut la echipă de precedentul antrenor, Erik Lincar, după ce U a eșuat să convingă vârfurile din străinătate pe care le urmărea.

error: Content is protected !!