CFR Cluj. Balaj confirmă GSP! Patronul Varga a plătit 4,6 de milioane de euro pentru club. „A venit cu investiții masive”

Updated on septembrie 7, 2022 Eliminați rușinos din Champions League, clujenii de la CFR încercă să câștige în grupele Conference League. Pentru asta, patronul a achitat  o mare parte a restanțelor către jucători și staff, salariile pe perioada mai-iulie, dar și primele de victorie din sezonul trecut

Cristi Balaj, președintele „feroviarilor”, confirmă sumele uriașe plătite de Nelu Varga, principalul finanțator, informează gsp.ro. Ieri, finanțatorul Nelu Varga a achitat toate aceste datorii, suma totală ridicându-se la 4,6 milioane de euro.

CFR Cluj. Balaj confirmă GSP! Patronul Varga a plătit 4,6 de milioane de euro pentru club. „A venit cu investiții masive” 1

 

„Domnul Varga a venit cu investiții masive și suntem aproape de adevăr față de ce ne-am dorit. Salariile sunt la zi, au mai rămas prime, anumite bonusuri.

Au apărut și cheltuieli neprevăzute, de exemplu accidentarea lui Debeljuh. Urmează să fie plătită o sumă de 20.000 de euro pentru recuperarea lui. Există încredere, jucătorii au înțeles că suntem alături de ei”, a declarat Balaj.

„Tot ce s-a scris legat de insolvență s-a dovedit a nu fi real. S-au investit mai mulți bani decât premiile din Conference League. Insolvența nu ar fi fost o posibilitate chiar și fără calificarea în Conference League. Finanțatorul ne-a asigurat că va susține echipa în continuare”, a mai spus acesta.

Prima reacție a lui Cristi Balaj, după ce Dan Petrescu a evidențiat investițiile lui Gigi Becali: „Nu înseamnă că la noi nu s-a întâmplat asta!”

Cristi Balaj a oferit prima sa reacție după ce Dan Petrescu a evidențiat investițiile masive ale lui Gigi Becali la FCSB.

În urmă cu o săptămână, în cadrul unei conferințe de presă, antrenorul campioanei a fost întrebat de jurnaliști dacă nu și-ar fi dorit sub comanda lui fotbaliști precum David Miculescu sau Andrea Compagno, în schimbul cărora roș-albaștrii au plătit peste 3 milioane de euro.

Răspunsul lui Petrescu a fost unul fără echivoc: i-a întrebat retoric pe cei prezenți care a fost costul respectivelor mutări, apoi a mulțumit ironic și a încheiat conferința, scrie prosport.ro.

Președintele celor de la CFR Cluj, Cristi Balaj, nu a dorit să comenteze transferurile efectuate de FCSB, însă a făcut referire la o declarație a lui Gabi Balint, care a spus că vicecampioana a adus „icre de crap la preț de caviar”.

„Am văzut și altfel de afirmații. Un fost mare jucător (n.red. Gabi Balint) spunea că FCSB a cumpărat icre de crap la preț de caviar. Nu aș vrea să comentez transferurile de la FCSB.

Cred că acești jucători sunt de viitor, sunt jucători de calitate, dar până să ajungă la un nivel la care să joace la echipe mari, drumul este lung.

Nu înseamnă că nu s-au făcut investiții majore la CFR Cluj și nu s-au adus jucători de calitate. Din păcate pentru fotbalul românesc, nu avem jucători de aceeași calitate precum Yeboah”, a declarat Cristi Balaj.

error: Content is protected !!