Schimbări la U Cluj pe final de mercato. Pleacă 5 jucători, au venit 3

Updated on septembrie 6, 2022 Universitatea Cluj a renunțat la 5 jucători pe finalul perioadei de transferuri și a adus în schimb 3 fotbaliști.

După trei meciuri pe banca Universității Cluj, Eugen Neagoe a început curățenia în lot și a decis ce jucători nu fac parte din planurile sale. Pe lista celor pe care tehnicianul nu se va mai baza se află Laurențiu Brănescu, Krystian Nowak, Rolandas Baravykas, Alexandru Boiciuc, dar și Cătălin Hlistei, cel care și-a reziliat deja contracul, informează Ziua de Cluj. 

Au venit 3 jucători noi

În ultimele 2 zile, U Cluj a adus trei jucători noi. Cel mai recent transfer este cel al lui Plamen Iliev. Alături de el, au mai semnat Lorand Fulop și Ștefan Vlădoiu.

„În prima parte a sezonului trecut, Iliev a jucat pentru Dinamo București, după care în a doua parte a stagiunii a jucat la Hermannstadt, echipă alături de care a promovat în Liga 1.

Schimbări la U Cluj pe final de mercato. Pleacă 5 jucători, au venit 3 1

Constanța arătată pe teren i-a adus portarului și prezențe în echipa națională a Bulgariei. Debutul său a avut loc pe 29 mai 2012, într-un meci amical pierdut cu Turcia. În total, acesta a strâns 19 partide în tricoul țării sale, dintre care 14 în competițiile oficiale”, a transmis clubul din Superligă”, au transmis cei de la „U”.

„Lóránd Fülöp a început fotbalul în orașul natal la ACS Kinder Târgu Mureș. În perioada junioratului a mai trecut pe la FC Ardealul Cluj și Sepsi OSK. În 2016, jucătorul a fost transferat de FC Botoșani, echipă la care a debutat în fotbalul profesionist.

Schimbări la U Cluj pe final de mercato. Pleacă 5 jucători, au venit 3 2

Lóránd Fülöp are două prezențe în tricoul naționalei U21 a României, în partidele amicale cu Spania și Danemarca, meciuri ce au avut loc în martie 2019. De asemenea, mijlocașul a făcut parte din lotul lui Mirel Rădoi la turneul final al Campionatului European U21 din 2019, când „tricolorii” au ajuns până în semifinalele competiției”.

„FC Universitatea Cluj își consolidează compartimentul defensiv, clubul nostru transferându-l pe fundașul dreapta Ștefan Vlădoiu (23 de ani). Acesta vine sub formă de împrumut de la CS Universitatea Craiova.

Schimbări la U Cluj pe final de mercato. Pleacă 5 jucători, au venit 3 3

Născut în Vâlcea, Ștefan Vlădoiu a început să practice fotbalul la nivel copii și juniori la clubul CS Universitatea Craiova.Debutul pentru prima echipă a oltenilor a venit la vârsta de 17 ani într-un meci de Liga 1 câștigat de „alb-albaștrii” împotriva Astrei Giurgiu.”

error: Content is protected !!