Cristi Manea s-a accidentat. A suferit o ruptură musculară și va lipsi o perioadă lungă

Updated on septembrie 6, 2022 CFR Cluj a primit o lovitură puternică înaintea meciului, fundaşul Cristi Manea suferind o accidentare serioasă la antrenamente. El a intrat în programul echipei după patru zile de pauză şi “s-a rupt”.

FANATIK a aflat că fundaşul dreapta a suferit o ruptură musculară şi va rata meciurile cu Ballkani, Universitatea Craiova, Sivasspor şi FC Argeş. De asemenea, Manea nu va putea onora convocarea la echipa naţională.

Cristi Manea s-a accidentat. A suferit o ruptură musculară și va lipsi o perioadă lungă 1

Edi Iordănescu are mari probleme în banda dreaptă, acolo unde îl mai are pe Andrei Raţiu. Din informaţiile noastre, Cristi Manea era pe lista selecţionerului pentru confruntările cu Finlanda şi Bosnia.

Cristi Manea a plecat în Serbia la celebrul “vraci” Marijana Kovacevic, sperând într-o recuperare mult mai rapidă. În acest sezon, Florinel Coman a avut parte de o revenire miraculoasă în urma unei rupturi musculare după ce s-a tratat la clinica din Serbia.

Pentru Cristi Manea continuă şirul de ghinioane. Totul a început la meciul CFR Cluj – Voluntari când fundaşul a fost desfigurat după o ciocnire violentă cu Naser Aliji, în minutul 7.

Cristi Manea a fost transportat de urgenţă la spital, după lovitura violentă încasată. El a avut nevoie de patru zile de pauză, iar în momentul în care a revenit a fost băgat direct în antrenamente de Dan Petrescu.

Însă, fundaşul dreapta a suferit o ruptură musculară şi va sta departe de gazon următoarele săptămâni. CFR Cluj are un program infernal, cu meciuri din trei în trei zile, singura pauză până în noiembrie fiind cea pentru meciurile internaţionale.

error: Content is protected !!