Giedrius Arlauskis, fostul portar al CFR-ului, a revenit în Liga 1

Updated on septembrie 4, 2022 Giedrius Arlauskis (33 de ani) a semnat un contract pe un sezon cu Universitatea Craiova, primul său club la care va evolua după despărțirea de CFR Cluj.

Arlauskis nu a mai jucat un meci din 26 august, când CFR Cluj pierdea cu Steaua Roșie Belgrad, scor 1-2.

Giedrius Arlauskis, fostul portar al CFR-ului, a revenit în Liga 1 1r

Portarul a acordat un interviu pentru noul său club, pe care l-a lăudat atât pentru condiții, cât și pentru atmosfera creată de suporteri.

“Mă simt încântat, mă bucur că sunt aici. Sincer, am venit cu gânduri și planuri mari, că să câștigam ceva frumos cu echipa aceasta.

Am auzit lucruri frumoase despre bază, e una frumoasă și de calitate, abia aștept să calc și pe iarbă. Suporterii sunt minunați, eu am nevoie de ei, de nebunia lor.

De fiecare dată când călcam pe stadionul Craiovei era ceva special și de asta făceam și meciuri bune, pentru că atmosfera aici e una deosebită“, a declarat Arlauskis, citat de digisport.ro.

Clubul din Bănie a anunțat revenirea lui Arlauskis pe pagina oficială de Facebook.

“Universitatea Craiova a ajuns la un acord cu goalkeeperul lituanian, iar acesta va îmbrăca tricoul Științei pentru un an.

Arla are în palmares 7 titluri de campion al României, două SuperCupe și o Cupă a țării.

Îi dorim lui Arla să aibă parte de multe jocuri reușite în tricoul Campioanei unei mari iubiri!“, a fost mesajul Universității Craiova.

error: Content is protected !!