CFR Cluj se desparte de un jucător adus în această vară! Este deja în Cipru

Updated on septembrie 4, 2022 CFR Cluj este foarte aproape să îl piardă pe Jefte Betancor (29 de ani), atacant pe care l-a adus în această vară. Spaniolul este aproape de împrumutul la Pafos.

Din informațiile GSP, Jefte este deja în Cipru, unde se pun la punct ultimele detalii ale mutării, înainte ca jucătorul să efectueze vizita medicală.

CFR Cluj se desparte de un jucător adus în această vară! Este deja în Cipru 1

Pentru cedarea lui Jefte sub formă de împrumut în acest sezon, CFR primește 500.000 de euro de la Pafos. În cazul în care ciprioții câștigă titlul sau se califică în cupele europene în sezonul viitor, clujenii mai primesc 300.000 de euro.

Dacă Pafos vrea să îl transfere definitiv pe Jefte la finalul stagiunii, CFR va mai încasa 600.000 de euro pentru jucătorul spaniol.

Sub comanda lui Dan Petrescu, Jefte a jucat 14 meciuri în acest sezon, 7 în SuperLiga și 7 în preliminariile din Champions și Conference League. El a marcat 3 goluri pentru CFR.

În sezonul trecut, la Farul, spaniolul a avut un randament excelent. El a fost gogeterul echipei lui Hagi, reușind să înscrie de 16 ori în 35 de meciuri jucate în Liga 1. În România, a mai evoluat la FC Voluntari, în sezonul 2020-2021.

Arlauskis a revenit în Liga 1 și va lupta pentru titlu

Giedrius Arlauskis (34 de ani), portar cu 7 titluri de campion în Liga 1, a semnat cu CSU Craiova. Arlauskis era în Craiova încă de joi, iar oltenii l-au convins să-și pună semnătura pe contract.

La Craiova, Arlauskis va lucra din nou cu Marian Copilu, președintele executiv al clubului, scrie gsp.ro.

Cei doi au avut o relație excelentă la CFR Cluj, plecarea lui Copilu fiind cea care l-a împins și pe fotbalist să părăsească echipa din Ardeal.

De-a lungul careirei, Arlauskis a mai jucat la Siauliai, Mastis, Unirea Urziceni, Rubin Kazan, FCSB, Watford, Espanyol, CFR Cluj și Al Shabab.

Lituanianul va lupta pentru postul de titular cu David Lazar, goalkeeper în vârstă de 31 de ani.

error: Content is protected !!