MM Stoica a pus ochii pe un jucător de la U Cluj: „M-a şocat cum se exprimă în limba română, are lexic! Foarte bine!”

Updated on septembrie 3, 2022 MM Stoica a rămas uimit de căpitanul echipei U Cluj, Romario Pires. În opinia managerul general de la FCSB, acesta se exprimă foarte bine în limba română.

”Eu acum îmi dau seama de ce e căpitan, e un exemplu pentru antrenorii care sunt de nu ştiu câţi ani în România. Da, mă refer la cum vorbeşte Pires, ştie să vorbească, a folosit cuvinte gen ”fructificăm”, m-a şocat cum se exprimă în limba română, are lexic! Foarte bine!”, a declarat MM Stoica la Orange Sport.

MM Stoica a pus ochii pe un jucător de la U Cluj: „M-a şocat cum se exprimă în limba română, are lexic! Foarte bine!” 1

‘U’ Cluj atacă pe finalul perioadei de mercato și aduce un fotbalist de la FCSB

Pe lângă cei 11 jucători aduși în această perioadă de transferuri de Universitatea Cluj, va mai sosi încă un fotbalist, de data aceasta de la FCSB.

Conducerea “șepcilor-roșii” a mai transferat de la FCSB, pe Gabriel Simion, pe care l-au cumpărat definitiv. Acum, însă, l-au adus sub formă de împrumut pe Ovidiu Horșia, fotbalist pe care gruparea roș-alabstră îl tot trimite sub această formă din 2018, scrie sport.ro.

„FC Universitatea Cluj l-a transferat pe mijlocașul de bandă dreaptă Ovidiu Horșia, care vine sub formă de împrumut de la FCSB și va reprezenta o nouă opțiune pentru postul de jucător Under 21.

Crescut de ACS Kinder Târgu Mureș, Ovidiu Horșia s-a evidențiat în perioada junioratului, fiind convocat naționalele U17 și U19 ale României.

În 2017 a fost transferat de FCSB, iar în sezonul 2018/2019 a fost împrumutat la formația ilfoveană Academica Clinceni, unde a bifat 28 de meciuri în Liga a II-a și a marcat cinci goluri, reușind promovarea pe prima scenă a fotbalului românesc. În același sezon a strâns și șase prezențe sub tricolor pentru România U19, jucând și la turneul preliminar pentru Campionatul European.

În sezonul 2019/2020, Ovidiu Horșia a îmbrăcat tricoul Politehnicii Iași, fiind un om important în angrenajul echipei. A strâns 39 de prezențe în acel sezon de Liga 1, marcând patru goluri și oferind patru pase decisive.

Sezonul 2020/2021 a adus o nouă provocare, Ovidiu Horșia ajungând tot în Liga 1, la Gaz Metan. În tricoul echipei din din Mediaș a strâns 24 de prezențe, două goluri și trei assist-uri. Experiența de la Gaz Metan Mediaș a continuat și în sezonul următor, în care strâns 10 apariții.

error: Content is protected !!