Drum turistic din Cluj, modernizat. A fost așternut primul strat de asfalt

Updated on septembrie 2, 2022 Pe drumul județean DJ 107M Luna de Sus – Băișoara – Buru – limită cu județul Alba a fost așternut primul strat de asfalt.

„Finalizarea acestui proiect are o importanță aparte atât pentru localnici, cât și pentru turiștii care vizitează zona montană a județului.

Drum turistic din Cluj, modernizat. A fost așternut primul strat de asfalt 1

Drumul județean 107M este unul strategic deoarece reprezintă legătura directă între DN 1 (E60) și DN 75 care asigură accesul spre municipiul Cluj-Napoca și spre județul Bihor (DN 1), respectiv spre județul Alba (DN 75).

De asemenea, acest drum traversează una dintre cele mai pitoreşti zone montane și turistice din judeţul Cluj” a spus Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

În această etapă se execută operațiuni ce vizează patru poduri, dintre care două noi, la care s-au asigurat variante ocolitoare.

Totodată, pe anumite sectoare se desfășoară lucrări de așternere a primului strat de asfalt – binder.

De altfel, acestea au fost deja finalizate pe sectorul Băișoara – Surduc – Buru – limită cu județul Alba, cu excepția zonelor de poduri și pe raza localității Iara, unde Primăria comunei Iara desfășoară lucrări de investiții.

error: Content is protected !!