Dan Petrescu, revoltat! Cere arestarea fanilor din Cluj care îl înjură: „În orice ţară din lume, când te înjură cineva îi arestează”

Updated on august 28, 2022 Dan Petrescu este revoltat de modul în care este tratat de anumiți fani ai CFR-ului. Fostul mare internațional consideră că este hulit pe nedrept de personaje care, în alte țări, ar fi fost arestați de foarte mult timp.

”Am avut de astea la Cluj, dar şi în alte părţi. În străinătate nu am avut niciodată, am fost lăsat în pace oriunde. Şi la FCSB, şi la Craiova când jucăm, se pun vreo 4-5 în spatele băncii. Eu nu am mai văzut asta în istoria fotbalului. Ei nu se uită la meci, doar mă înjură pe mine de neveste, de copii, de familie… într-una, tot meciul. Numai în România se întâmplă asta, vă spun.

Dan Petrescu, revoltat! Cere arestarea fanilor din Cluj care îl înjură: „În orice ţară din lume, când te înjură cineva îi arestează” 1

Băieţii ăia ar trebui să fie arestaţi. În orice ţară din lume, când te înjură cineva îi arestează. Dar ăia mă înjură non-stop. În România nu se ia nicio măsură, te înjură toţi. Când te înjură o galerie, e ok…ăia sunt mulţi. Dar când vin în spatele băncii şi stau toţi acolo. Asta e meseria lor să mă înjure pe mine. Ce le-am făcut eu? Spuneţi-mi ce le-am făcut eu!?

E clar că toată lumea ştie că eu pun la suflet orice, mai ales cei care au lucrat cu mine, şi mă deranjează aceste lucruri. Eu nu fac nimic, decât muncesc pentru fotbal. Eu nu păcălesc fotbalul. Am dat tot! Sunt şocat! În străinătate de ce am fost tratat corect? În România e la modă, îl înjuri pe Petrescu şi te-ai scos. Suporterul ăla sper să nu mai vină pe la meciuri sau să stea în altă parte, să mă înjure din altă parte!”, a declarat Dan Petrescu, citat de digisport.ro.

Dan Petrescu nu va fi pe banca lui CFR Cluj în meciul cu Farul Constanţa, acesta având două etape de penalizare în campionat după partida cu Chindia Târgoviște.

Petrescu spune că e greu de trăit un meci al propriei echipe de la televizor pentru că îi vine să vorbească singur: “Parcă e mai  bine pe bancă, chiar dacă e presiunea maximă la orice meci. Banca e bancă şi televizorul e televizor”.

error: Content is protected !!