(Video) Eduard Novak, ministrul Sportului, în vestiarul CFR-ului după calificarea în grupele Conference League: „BRAVO, BĂIEȚI!!!”

Updated on august 26, 2022 Ministrul Sportului, Eduard Novak, a mers în vestiarul echipei CFR Cluj, pentru a-i felicita pe jucători după calificarea în grupele Conference League.

Eduard Novak a fost invitat în vestiarul CFR-ului de către președintele clubului clujean, Cristi Balaj, informează digisport.ro.

Novak a postat pe Facebook imagini din vestiar.

CFR Cluj s-a calificat, joi, în grupele Conference League, după ce a trecut în play-off de echipa slovenă Maribor, scor 1-0, în manşa secundă, disputată pe teren propriu. În tur, scorul a fost 0-0.

Tragerea la sorți pentru grupele UEFA Conference League este programată vineri, de la ora 15:30, în direct pe Digi Sport 1.

Lovro Cvek, după euro-golul cu Maribor: ”Este cel mai important din cariera mea”

Lovro Cvek, marcatorul unicului gol al partidei, a declarat la finalul meciului că reuşita sa este mai importantă pentru echipa clujeană decât pentru el.

Lovro Cvek a profitat de o respingere ezitantă a fundașilor lui Maribor, s-a lăsat pe spate și a lovit mingea din cădere. O ”foarfecă” ce s-a oprit în vinclul porții adverse. Un gol care aduce celor de la CFR Cluj, pe lângă calificarea propriu-zisă, cel puțin 4 milioane de euro în conturi.

”Da, cred că este cel mai important gol din cariera mea. Cred că meritam să câştigăm, ne-am creat multe şanse, am reuşit să ne calificăm şi acum suntem toţi fericiţi. Sunt fericit pentru echipă, nu pentru mine. Am înscris un gol important şi asta e important pentru echipă, nu neapărat pentru mine”, a spus Cvek la finalul partidei, conform primasport.

error: Content is protected !!