Emil Boc a vorbit despre noul antrenor de la ”U” Cluj și i-a felicitat pe cei de la CFR pentru calificare

Updated on august 26, 2022 Emil Boc a dezvăluit că a discutat cu Eugen Neagoe după numirea sa la FC Universitatea Cluj și consideră alegerea noului antrenor una inspirată.

„Am încredere în domnul Neagoe că va știi să găsească soluțiile necesare. Această echipă a jucat de la egal la egal cu Dinamo, FCSB și Craiova. A arătat că poate chiar să câștige meciuri cu astfel de echipe. Noi vom fi alături de el și îl vom susține.

Emil Boc a vorbit despre noul antrenor de la ”U” Cluj și i-a felicitat pe cei de la CFR pentru calificare 1

Obiectiul se cam schimbă. Noul obiectiv stabilit a fost evitarea retrogradării, ceea ce mi se pare normal. Acesta este obiectivul major și după se mai putea lucra. Eu îmi asum ce am spus, mi-aș fi dorit ca obiectivul să fie play-off-ul, însă realitatea din teren a fost alta“, a declarat primarul la ZIUA Live.

Emil Boc i-a felicitat pe campionii de la CFR Cluj

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a ținut să îi felicite pe jucătorii de la CFR Cluj și pe antrenorul Dan Petrescu după calificarea în Europa Conference League.

„Bravo CFR Cluj, felicitări! Admirabil băieții de la Cluj, ne-au adus bucurie tuturor care suntem în orașul acesta, poți să fi suporter sau nu, dar nu poți să nu te bucuri pentru Cluj dacă ești clujean. Eu mă bucur foarte mult pentru reușita băieților de la CFR de aseară, îl felicit pe Dan Petrescu, pe «Bursucul» cum îi spun oamenii din fotbal.

Se încăpățânează (Dan Petrescu – n.red. ) să ducă mai departe victoriile Clujului, îi țin pumnii pentru că este un om de excepție și echipei să aibă un drum cât mai lung în Conference League și să mențină titlul la Cluj”, a declarat edilul, citat de Monitorul de Cluj.

error: Content is protected !!