Dan Petrescu, schimb dur de replici cu Ilie Dumitrescu după victoria cu Maribor: “Prietenii mei mă contestă” / “Nu se referea la mine, nu sunt prieten cu el”

Updated on august 26, 2022 Ilie Dumitrescu i-a dat replica lui Dan Petrescu, după ce antrenorul campioanei României a spus că este contestat și de prieteni, care spun că nu ar fi un tehnician bun.

Antrenorul CFR-ului s-a plâns la finalul meciului cu Maribor, care a consemnat o nouă calificare a campioanei României în grupele Conference League, că este contestat și de către prieteni.

Dan Petrescu, schimb dur de replici cu Ilie Dumitrescu după victoria cu Maribor: “Prietenii mei mă contestă” / “Nu se referea la mine, nu sunt prieten cu el” 1

“Pot să-i calific de 20 de ori, că tot sunt slab antrenor sau sunt contestat aiurea. Dacă aș fi contestat pe merit, ar fi ok. Dacă noi nu am pierdut niciun meci în cupele europene. Dacă ne făceam de râs, mai aveam și eu dubii la adresa mea.”, a declarat Dan Petrescu, citat de adevarul.ro.

Ilie Dumitrescu i-a dat replica lui Dan Petrescu

„Nici eu nu am auzit să spună cineva că Dan Petrescu ar fi un antrenor slab. Eu nu sunt prieten cu el. A spus că prietenii lui îl contestă, eu nu sunt prietenul lui, deci nu a făcut referire la mine.

CFR, tot cu Dan Petrescu, a avut un parcurs foarte bun în cupele europene. Eu cred că e un progres față de anul trecut”.

„Presiunea a fost foarte mare pe Petrescu, era greu să treacă cineva cu vederea eliminarea cu Pyunik, acum lucrurile sunt normale”, a spus Ilie Dumitrescu, potrivit Fanatik.

Gabi Balint a comentat și el declarațiile lui Dan Petrescu, glumind la adresa lui și spunând că se alintă: „Niciodată nu am spus că Dan Petrescu e antrenor slab, nimeni din România. Se alintă, e fericit, s-a calificat, e stilul lui”.

error: Content is protected !!