Universitatea Cluj mai vrea un jucător de la CFR Cluj, după ce l-a luat pe Alexandru Chipciu

Updated on august 24, 2022 Potrivit Digisport, Universitatea Cluj dorește să îl transfere pe  Cristian Bălgrădean, jucătorul rivalei din oraș, CFR Cluj.

El a devenit rezervă la trupa din Gruia după sosirea italianului Simone Scuffet și trecerea sa la Universitatea Cluj, pe modelul Alexandru Chipciu, nu pare irealizabilă.

Universitatea Cluj mai vrea un jucător de la CFR Cluj, după ce l-a luat pe Alexandru Chipciu 1

Bălgrădean ar avea un salariu de peste 13.000 de euro pe lună la CFR Cluj, acesta fiind unul dintre principalele motive pentru care ar fi lăsat să plece.

Portarul titular al lui U Cluj a fost Andrei Gorcea în primele etape, însă evoluțiile sale nu au convins, iar un înlocuitor cu experiență ar fi binevenit în opinia conducerii clubului.

Alexandru Chipciu a semnat cu U Cluj

Alexandru Chipciu (33 de ani) a fost anunțat că nu mai intră în calculele lui Dan Petrescu (54 de ani), antrenorul lui CFR Cluj, pentru sezonul 2022/2023, astfel că a plecat de la campioana României, chiar dacă mai avea un an contract cu gruparea din Gruia.

Transferul lui Alexandru Chipciu a fost anunțat oficial de U Cluj în urmă cu 2 luni! ”Clubul nostru a bătut palma cu Alex Chipciu, unul dintre cei mai titrați jucători români ai ultimului deceniu, având în palmares șase titluri de campion al României și un titlu în Belgia, alături de Anderlecht”, au scris ”Șepcile Roșii” pe Facebook.

error: Content is protected !!