Marius Șumudică îl atacă pe Dan Petrescu: „Comparaţi şi voi ce a făcut Şumudică la CFR fără foarte multe transferuri şi ce se întâmplă acum, după 18 transferuri”

Updated on august 15, 2022 Marius Șumudică (51 de ani) a rememorat perioada scurtă petrecută la CFR Cluj și a comparat parcursul din startul stagiunii trecute cu cel de anul acesta. Tehnicianul lui Al-Raed a plecat cu scandal de la gruparea din Gruia, după ce conducerea clubului de atunci a dorit îndepărtarea sa cu orice preț.

“CFR, ce? Este foarte mea echipă şi voi trebuie să face comparaţie între CFR-ul de anul trecut şi ce adversari a avut în cupele europene şi CFR-ul de anul ăsta, cum începe campionatul… A pierdut acasă cu Botoşani? Nu ştiam.

Marius Șumudică îl atacă pe Dan Petrescu: „Comparaţi şi voi ce a făcut Şumudică la CFR fără foarte multe transferuri şi ce se întâmplă acum, după 18 transferuri” 1

Deci, comparaţi şi voi ce a făcut Şumudică la CFR fără foarte multe transferuri şi ce se întâmplă acum, după 18 transferuri. Îmi pare rău de Neluţu Varga, ce i s-a întâmplat (n.r. accident vascular), cred că rezultatele vorbesc… Să te scoată Pyunik Erevan, scuzaţi-mă, şi nu vreau să …

Chiar nu sunt răutăcios, nu atac pe nimeni, dar tot s-a făcut comparaţia asta şi cred că ceea ce juca CFR în debutul de campionat anul trecut şi ce adversari a avut cu ceea ce se întâmplă acum la CFR. Şi rezultatele vorbesc”, a spus Marius Șumudică, citat de digisport.ro.

Trupa antrenată de Dan Petrescu a fost eliminată încă din primul tur al preliminariilor Champions League, de Pyunik Erevan, iar acum clujenii se pregătesc de play-off-ul Conference League.

Acolo, formația din Gruia urmează să dea piept cu Maribor, campioana Sloveniei, care a fost și ea eliminată din tururile preliminare ale Champions League.

Partidele din play-off-ul Conference League au loc pe 18 și 25 august. Prima partidă are loc în Slovenia, în timp ce returul se va disputa în România.

error: Content is protected !!