Video Cluj. Emil Boc dansează la Untold

Updated on august 7, 2022 Aparitie inedita la Untold. In timpul show-ului sustinut de Kygo, primarul Emil Boc a coborit pe stadion, intre oameni. A facut poze, a dansat alaturi de sotia sa, Oana si a raspuns provocarilor venite din public, anunță servuscluj.ro.

Alături de Emil Boc a fost și ministruld e Interne Lucian Bode. ”Din centrul de comandă dar și din mijlocul celor care petrec, situația se prezintă bine și este atent monitorizată.

Video Cluj. Emil Boc dansează la Untold 1

Le mulțumesc celor peste 1.000 de angajați din cadrul structurilor noastre pentru modul profesionist de abordare, pentru implicare și acțiunea integrată în gestionarea evenimentelor de acest fel.

A fost aplicat și de această dată modelul proactiv de acțiune pentru a preveni incidentele nedorite și pentru a asigura un climat de ordine și siguranță publică”, a transmis ministrul pe pagina sa de Facebook, potrivit G4Media.

În aceste zile suntem partenerii celor care înțeleg să se comporte civilizat și să respecte legea.

”Distracția continuă, aici, la Cluj-Napoca, la #UNTOLD, și ea nu trebuie să însemne excese! Echilibrul, măsura și respectul sunt compatibile cu voia bună și distracția”, a mai scris Bode.

UNTOLD a reușit să strângă oameni din toate colțurile lumii. David Guetta a întreținut atmosfera în a treia seară

Cel mai mare festival din Europa a reușit să strângă pe Cluj Arena oameni din toate colțurile lumii, inclusiv din Pakistan și Puerto Rico. Atmosfera a fost întreținută, printre alții, de David Guetta, Major Lazer și B.U.G Mafia, anunță Stirile Pro Tv.

Alok, DJ: Am pregătit un show special, unic, pe care nu îl voi mai face nicăieri altundeva. Sunt mai mulți oameni în acest an și simt energia lor diferită. Cred că vara asta totul s-a întors la normal și toată lumea petrecere din greu.

Iar Oliver Heldens a încheiat seara cu un show incendiar.

Oliver Heldens, DJ: Vă mulțumesc tuturor că ați venit în acest an ca să dansați cu mine. Sunt foarte entuziasmat să mixez. Sper să vă distrați toți și să ne vedem curând.

Și vloggerul Selly a fost încântat de energia de pe Cluj Arena.

Selly, vlogger: E foarte mișto. Foarte multă lume, mult mai multă decât în 2021 și este vibe-ul UNTOLD așa cum îl știm. Foarte fresh, artiști mișto.

Originară din Republica Moldova, Iuliana are peste două milioane de urmăritori pe TikTok. Ea și-a anulat vacanța în Spania special pentru a ajunge la UNTOLD.

Iuliana Beregoi, artist: Sunt prima dată la UNTOLD. Sunt foarte extuziasmată că am ajuns aici. Deci aici e chiar super mișto.

error: Content is protected !!