(Video) Andreea Esca, DJ la Untold Cluj

Updated on august 7, 2022 Nu mai este un secret faptul că Andreea Esca iubeşte festivalul Untold, acolo unde este prezentă în fiecare an.

Pe lângă distracţia de care a avut parte, vedeta de la ProTV le-a oferit tinerilor un show de zile mari. Îndrăgita prezentatoare „a dat” pentru câteva ore pupitrul ştirilor pe cel de la Untold. Vedeta a pus muzică împreună cu DJ-ul Otravă, anunță Click

(Video) Andreea Esca, DJ la Untold Cluj 1

Andreea Esca s-a simţit foarte bine, a cântat, a dansat şi a făcut atmosferă pentru cei prezenţi. Sute de persoane s-au adunat în faţa scenei pentru momentul său artistic, potrivit Can Can.

@thefrancisc #untold #andreeaesca #thefrancisc ♬ sunet original – theFRANCISC

DJ Morten, interviu de la UNTOLD 2022: „Un loc unde vii și apoi pleci neștiind ce-i cu tine”

Aflat pentru prima dată în line-up-ul de UNTOLD, Morten s-a declarat fericit că se află la Cluj-Napoca. DJ-ul danez a urcat pe scenă în prima zi de festival și a electrizat publicul venit din toată lumea, anunță Stirile Pro Tv.

Cu 30 de minute înainte de întâlnirea cu fanii UNTOLD, o echipă PRO TV l-a reținut în culise pentru un interviu exclusiv. „Sunt fericit că mă aflu aici”, le-a spus artistul colegilor noștri, încă de la început.

„Mi se pare ceva gigantic, magic și misterios. Pare un loc unde vii și apoi pleci neștiind ce-i cu tine”, a spus Morten despre UNTOLD.

error: Content is protected !!