Mergi? „Orice ar fi, trebuie sa trăiți o dată, pe viu, experienta festivalului UNTOLD de la Cluj. În Parcul Central s-a construit un “oraș” in doua zile si jumatate”

Updated on august 5, 2022 O nouă ediție Untold a început exploziv aseară. Urmează alte zile de distracție la Cluj. Hai și tu la Untold.

Csaba Svaitzer: „Buna dimineata, #Untold!!!
Cu gandul ca vreau sa va spun asta: orice ar fi, trebuie sa traiti o data, pe viu, experienta festivalului UNTOLD de la Cluj! Nu conteaza daca va place sau nu “bubuiala” asta de muzica( desi exista scene unde ati putea sa va regasiti gusturile) sau daca vi se pare ca nu mai aveti varsta pentru asa ceva.

Mergi? „Orice ar fi, trebuie sa trăiți o dată, pe viu, experienta festivalului UNTOLD de la Cluj. În Parcul Central s-a construit un “oraș” in doua zile si jumatate” 1

În Parcul Central s-a construit un “oras” in doua zile sijumatate.
In Parc, toata lumea e prietena cu toata lumea, oamenii sunt veseli si relaxati, haiosi si creativi, veniti cu copii si cu amici ca sa stea in aer liber, sa manance, sa bea, sa asculte muzica, sa danseze, sa-si faca parul, sa-si puna tatuaje provizorii, sa se pozeze si sa se imprieteneasca cu alti oameni.

In afara Parcului, tot orasul este plin de turisti trebuie sa nu uitam totusi, ca in cateva zile, Clujul are de castigat datorita acestui Festival zeci de milioane de Euro.

Restaurantele, hotelurile, pensiunile, casele oamenilor, magazinele de tot felul, taxiurile, Uber, si cate altele incaseaza fara oprire, ceea ce in final se reflecta in avantul general pe care l-a luat Clujul, lasand in urma Capitala, din multe puncte de vedere.

Asa ca poate merita un disconfort de o saptamana pe an…. dar eu sunt clujean, deci doar zic:) nu aruncati cu pietre:) Felicitari baietilor care au pus pe picioare Untold si autoritatilor locale si oamenilor minunati din acest oras!

Radu Rus: „Pe perioada Festivalului Untold in fiecare dimineata, UNTOLD impreuna cu Consiliul Judetean Cluj si Cluj Arena si-au asumat faptul ca gazonul va fi decopertat astfel incat acesta sa fie irigat si sa primeasca lumina. Asta desi portapath-ul cu care este acoperit are calitatile tehnice pentru protectia gazonului (translucid, permite ventilarea gazonului, etc.). Asta asa, ca fapt divers”.

Mergi? „Orice ar fi, trebuie sa trăiți o dată, pe viu, experienta festivalului UNTOLD de la Cluj. În Parcul Central s-a construit un “oraș” in doua zile si jumatate” 2

INNA, show incendiar la UNTOLD 2022: „Publicul a fost mult mai numeros decât cel de anul trecut”

A fost o plăcere și fără să exagerez publicul din anul acesta a fost cel mai tare, au fost mai mulți decât anul trecut, mai energici și sperăm că la anul o să fie și mai numeros (…)

Pregătesc o colaborare cu un DJ care a fost anii trecuți la UNTOLD, Timmy Trumpet. Va fi o piesă super tare (…) UNTOLD este unul dintre cele mai tari festivaluri la care am fost vreodată, chiar dacă anul acesta am fost pentru prima dată la Tomorrowland, Untold rămâne în top.

Sunt comparabile, publicul este extraordinar, artiștii la fel care vin. M-a influențat mult UNTOLD în bine și o va face cât timp îl vom mai avea și voi reveni în fiecare vară în luna august”, a declarat INNA, potrivit Monitorul de Cluj.

În prima seară de festival, pe Cluj-Arena, Steve Aoki a aruncat cu torturi în fanii care purtau pancarte pe care scria “Cake Me!”, anunță Ziua de Cluj.

error: Content is protected !!