Fotbalistul plătit cu 18.000 de euro pe lună de CFR Cluj pentru a juca în Liga 3

Updated on august 3, 2022 CFR Cluj îl plătește pe francezul Guessouma Fofana cu 18.000 de euro pe lună, dar jucătorul nu mai intră în vederile lui Dan Petrescu.

Jucătorul nu a ajuns la un acord cu CFR Cluj pentru rezilierea contractului, scadent vara viitoare. Acesta a preferat să fie trimis la echipa secundă, dar să-și încaseze banii până la finalul înțelegerii, informează gsp.ro.

Fotbalistul plătit cu 18.000 de euro pe lună de CFR Cluj pentru a juca în Liga 3 1

Astfel, a devenit, de departe, cel mai bine plătit jucător din Liga a 3-a, 18.000 de euro pe lună.

Fofana este un mijlocaș central francez în vârstă de 29 de ani, care a jucat doar 7 partide la CFR Cluj, echipă cu care are contract până în iunie 2023. El nu contribuie cu nimic la prima echipă a „feroviarilor” și nici nu se află pe lista cu lotul pentru prima ligă.

Guessouma Fofana a fost achiziționat de vișinii vara trecută. El a fost adus după ce-și încheiase contractul cu Guingamp, o formație din liga a doua franceză. Șumudică a fost cel care a insistat să primească un închizător mai puternic și așa a fost recrutat Fofana.

Africanul a apucat să evolueze în patru partide din campionat, după care Petrescu l-a înlocuit pe Șumi și scoaterea lui Guessouma în afara lotului a fost una dintre primele mutări ale lui „Bursucului”. Noul tehnician îl adusese înapoi pe Culio și, ca să-i facă loc pe listă argentinianului, l-a eliminat pe Fofana.

Fofana are părinți din Mali și din Mauritania, s-a născut în Franța și, înainte să vină în Gruia, a evoluat doar la grupări din Hexagon.

error: Content is protected !!