Reacția lui Dan Petrescu după ce a fost ironizat de Anghel Iordănescu: „Orice zice trebuie să-l ascult”

Updated on iulie 30, 2022 Anghel Iordănescu a criticat CFR-ul după ce echipa clujeană a făcut egal în deplasare împotriva campioanei Andorrei, Inter d’Escaldes, scor 1-1. Fotul selecționer a spus că o campioană a României n-ar trebui să aibă emoții împotriva unei echipe din Andorra și l-a taxat pe Dan Petrescu privind declarațiile despre adversari.

În replică, antrenorul CFR-ului a precizat că nu poate să se supere pe Anghel Iordănescu, care i-a fost antrenor la Steaua și la echipa națională.

Reacția lui Dan Petrescu după ce a fost ironizat de Anghel Iordănescu: „Orice zice trebuie să-l ascult” 1

“Nu știu ce declarație e asta, dar n-am cum să mă supăr pe nea Puiu, a fost antrenorul meu zece ani. A fost ca un tată pentru mine, îl stimez, îl iubesc. Orice zice trebuie să-l ascult.

Era carismatic, dar înainte de meciuri era foarte stresat, la fel ca mine. Dar vorbea cu toți jucătorii, știa să mă motiveze mereu. Când intram pe teren, știam ce trebuie să fac.

Sincer, am furat ce am putut de la dânsul, pentru că a fost, în opinia mea, cel mai mare antrenor pe care l-am avut”, a spus Dan Petrescu, citat de digisport.ro.

Anghel Iordănescu a punctat că Dan Petrescu exagerează prin declarațiile pe care le face și a ținut să precizeze că antrenorul de la CFR Cluj nu a învățat aceste lucruri de la el.

”Dacă ne întoarcem la ce se întâmplă în fotbalul nostru, ajungem să avem emoții cu orice echipă. Cred că Dan Petrescu a avut din nou dreptate, a fost un meci foarte greu cu Inter D’Escaldes. La el, orice meci este extrem de dificil, extraordinar de greu. Nu e sigur niciodată cu cine poate câștiga.

E important că CFR Cluj s-a calificat și cred că și celelalte trei echipe se vor califica. De la mine nu a învățat asta. Și eu aveam tabieturile mele și declarațiile mele standard înaintea meciurilor. Încercam și eu să țin jucătorii în priză. Aveam și eu anumite lucruri la care țineam foarte mult.

S-au schimbat timpurile, s-a schimbat fotbalul, dar cred că azi se exagerează prea mult. Dacă ajungi să tremuri cu echipe din Andorra, e clar că am scăzut și am ajuns la un nivel pe care nu îl dorim”, a declarat Anghel Iordănescu la emisiunea Digi Sport Special.

error: Content is protected !!