Cea mai mare piscină naturală din estul Europei se află la 2 ore și jumătate de Cluj. Are 18.000 de metri pătrați şi este o oază de relaxare

Updated on iulie 26, 2022 România deține cea mai mare piscină naturală din vestul Europei. Această e amanejată în județul Maramureș, pe o suprafață de 18.000 de metri pătrați, la 2 ore și jumătate cu mașina de Cluj Napoca.

Piscina e înconjurată de munții, ceea ce face ca turiștii să aibă parte și de aer proaspăt, dar și muzică bună, cât și de preparate de la restaurantele din interiorul complexului, scrie spynews.ro.

Cea mai mare piscină naturală din estul Europei se află la 2 ore și jumătate de Cluj. Are 18.000 de metri pătrați şi este o oază de relaxare 1

Reprezentații piscinei spun că toți clienții care vin să se relaxeze beneficiază de toate facilitățile pe care piscina le are, iar copiii se pot bucura de locul de joacă. Adulții pot să joace volei, dar există zone cu hamace, dar și cu beduri, acolo unde se pot relaxa și unde se pot bucura de aerul proaspăt.

”Am venit pentru prima dată. Apa e super plăcută, peisajul foarte frumos, e altceva faţă de piscinele din oraş. E super”, spun turiștii care au venit aici, potrivit observatornews.ro.

Cu o suprafață de 18.000 metri pătrați, piscina naturală din centrul parcului recreațional Peninsula, surclasează, spre exemplu, piscina naturală Freibad Weyermannshaus din Bern, Elveția, care are o suprafață de 16.000 de metri pătrați.

Peninsula dispune de un food court cu capacitate de 100 de locuri, beach bar, 200 de șezlonguri gratuite, zonă de hamace și bean bag-uri pentru relaxare și odihnă, zone cu umbră, zone de plajă, vestiare și dușuri, terenuri de volei pe nisip, zone pentru clase de yoga și pilates, zonă de joacă pentru copii și o zonă cu scenă pentru concerte.

Cea mai mare piscină naturală din estul Europei se află la 2 ore și jumătate de Cluj. Are 18.000 de metri pătrați şi este o oază de relaxare 2

“La început, autoritățile locale au înțeles puțin greșit ce o să fie acolo, adică ei au înțeles că o să fie numai petreceri, asta a fost singura problemă. În rest am primit susținere și din partea autorităților și din partea comunității locale, lucru care ne-a bucurat”, a declarat pentru wall-street.ro Diana Șandor, reprezentant marketing Peninsula.

În ceea ce privește tariful pentru o zi de relaxare la piscina naturală cunoscută în tot estul Europei, 15 lei e prețul în timpul săptămânii, asta în timp ce în weekend prețul e de 30 de lei.

Cea mai mare piscină naturală din estul Europei se află la 2 ore și jumătate de Cluj. Are 18.000 de metri pătrați şi este o oază de relaxare 3

Cei care își doresc să închirieze un paddleboard trebuie să scoată din buzunar 30 de lei pe oră, după cum mai anunță reprezentații.

error: Content is protected !!