CFR Cluj, pusă de LPF să joace pe caniculă: „Este o bătaie de joc, se anunță caniculă la ora aia! Îmi doresc să fie salvări multe la meci”

Updated on iulie 20, 2022 Duelul dintre FC U Craiova 1948 și CFR Cluj va avea loc duminică, 24 iulie, începând cu ora 16:00. Inițial, partida din Bănie trebuia să se dispute sâmbătă, 23 iulie, la două zile distanță de la prima manșă a partidei cu Inter Club d’Escalde din turul 2 preliminar al UEFA Conference League.

Campioana României a solicitat amânarea meciului din etapa secundă a Ligii 1. Dorința le-a fost respectată, meciul fiind mutat de LPF duminică, însă ora de start stabilită de Ligă i-a iritat teribil pe clujeni. Meciul a fost programat la ora 16:00, într-o zi în care în Craiova este anunțată o maximă de 38 de grade Celsius.

CFR Cluj, pusă de LPF să joace pe caniculă: „Este o bătaie de joc, se anunță caniculă la ora aia! Îmi doresc să fie salvări multe la meci” 1

 

Cristian Balaj a acuzat oficialii LPF că nu se gândesc la integritatea jucătorilor și a solicitat ca un număr corespunzător de ambulanțe să fie prezente pe stadion, în eventualitatea în care căldura i-ar afecta pe fotbaliști.

„Este o bătaie de joc, se anunță caniculă la ora aia! Îmi doresc să fie salvări multe la meci, pentru că integritatea jucătorilor va fi pusă în pericol.

Cine își asumă ce ar putea să se întâmple? Vor fi 40 de grade la acea oră în Craiova, iar la nivelul solului se vor resimți 45!

Se pare că pentru Ligă nu contează calitatea jocului, integritatea jucătorilor, numărul de spectatori și audiența, contează doar ca meciul să fie pus la orice oră pentru a fi bifat. Nimeni nu se gândește la jucători, și-au bătut joc de ei prin această programare!”, a spus Balaj pentru gsp.ro.

După confruntarea cu echipa lui Marius Croitoru, CFR Cluj va pleca în Andorra pentru a se pregăti de primul duel cu Inter Club d’Escalde. Ardelenii vor călători cu avionul la Barcelona, iar de acolo vor merge în Andorra cu autocarul. Partida are loc joi, 21 iulie, de la ora 20:30. Dacă va ajunge în turul 3, echipa lui Petrescu va da piept cu Șahtior Soligorsk, informează fanatik.ro.

„Va fi o deplasare de 8-9 ore în Andorra, 3 ore zborul până la Barcelona, 3 ore autocarul, plus cât stăm prin aeroport… credeți-mă, va fi foarte greu. Jucăm pe teren sintetic, a mai pățit-o CFR în Gibraltar. Pe teren sintetic e posibil orice, dacă nu știi nimic…”, a afirmat Dan Petrescu.

error: Content is protected !!