Ioan Varga, după umilința cu Pyunik: „Eu le-am făcut toate poftele!”

Updated on iulie 14, 2022 Patronul Neluțu Varga a reacționat cu calm, la scurt timp după finalul meciului cu Pyunik Erevan. A spus că, pentru moment, postul lui Dan Petrescu n-ar fi în pericol, deși recunoaște că va analiza în amănunt cele întâmplate la CFR Cluj în acest start horror de sezon.

„Nu se pune problema demiterii lui Dan Petrescu în acest moment. Îi dau încredere. Totuși, mâine am să reflectez la ceea ce s-a întâmplat. Nu înțeleg cine este de vină, poate suntem noi ghinioniști, poate e antrenorul.

Ioan Varga, după umilința cu Pyunik: „Eu le-am făcut toate poftele!” 1

Eu le-am făcut toate poftele, am procedat corect. Deocamdată nu știu ce să zic”, a spus patronul Neluțu Varga, într-un dialog purtat cu jurnalistul Digi Sport Marian Codirlă.

În ciuda declarațiilor oferite la finalul meciului, Neluțu Varga s-ar gândi serios să-l dea afară pe Dan Petrescu, în ciuda clauzei de 400.000 de euro pe care trebuie să i-o plătească în această situaţie.

Din informațiile obținute de GSP.ro, Dan Petrescu are zilele numărate în Gruia. Patronul ar fi extrem de nemulțumit de rezultatele CFR-ului din primele trei meciuri oficiale ale sezonului și se gândește deja la o metodă prin care să-l demită pe Dan Petrescu fără a-i achita întraga clauză de reziliere.

„Din sursele mele, Dan Petrescu va fi demis”, a punctat jurnalistul GSP Remus Răureanu, aflat în studioul Digi Sport.

Dan Petrescu consideră că în astfel de situații, de fiecare dată, antrenorul este cel care plătește.

”Va fi o presiune și mai mare. Tot timpul a fost presiune, dar fiind cel mai rușinos rezultat din cariera mea, e normal să fie presiune. Nicio echipă mai slab cotată nu m-a eliminat vreodată.

Ce întrebare e asta (n.red. dacă va mai avea susținerea conducerii)? Trebuie să îi întrebați pe cei de la conducere. Prietenia este când merge bine, când nu este bine, antrenorul plătește. Puteți să îi întrebați pe cei de la conducere.

În seara asta sau mâine nu ar fi bine să se ia decizii. Ar fi mai bine în liniște, așa cum putem. Trebuie să vedem ce facem sâmbătă, începe campionatul și va fi foarte greu. Dacă era o victorie, o calificare, altfel stăteau lucrurile”, a declarat Dan Petrescu la conferința de presă.

Mirel Rădoi, variantă de înlocuitor pentru Dan Petrescu la CFR Cluj

Deși o decizie finală nu a fost luată, Ioan Varga s-a gândit deja la un înlocuitor pentru Dan Petrescu. Din informațiile Digi Sport, este vorba despre Mirel Rădoi, liber de contract din finalul anului trecut, când a plecat de la echipa națională.

Mirel Rădoi este un antrenor pe placul lui Ioan Varga pentru fotbalul ofensiv pe care echipele sale l-au practicat și pentru curajul arătat inclusiv la echipa națională, când, deși rezultatele nu erau cele așteptate, nu s-a abătut de la filosofia sa de joc, scrie digisport.ro.

Mirel Rădoi a fost în cărți recent și pentru postul de antrenor al Universității Craiova, unde a ajuns, în cele din urmă, Laszlo Balint. Pentru a merge în Bănie, fostul selecționer ceruse un salariu de aproximativ 20.000 de euro lunar, care poate fi acceptat cu ușurință de Ioan Varga, cel care-l plătește cu 30.000 de euro pe lună pe Dan Petrescu.

error: Content is protected !!