Candidează Emil Boc pentru încă un mandat la Primăria Cluj Napoca? Ce a răspuns edilul

Updated on iulie 8, 2022 Primarul Emil Boc a evitat să răspundă clar când a fost întrebat dacă va mai candida pentru un nou mandat în anul 2024.

„Aceste lucruri n-am cum să vi le spun acum. Am prea multe treburi importante de făcut pe masă, numai ieri am aprobat proiecte de 240 de milioane de euro, pentru care trebuie să găsesc modalitatea de a le împinge spre finanțare. Toate la timpul lor.

Candidează Emil Boc pentru încă un mandat la Primăria Cluj Napoca? Ce a răspuns edilul 1

Om vedea la vremea și la momentul respectiv ce decizii vom lua. Până atunci, am fost aleși în acest mandat să ne facem datoria, să ducem Clujul înainte și să ne mândrim cu acest oraș, pentru că are oameni minunați și merită tot ce-i mai bun și asta facem acum”, a răspuns edilul, citat de Monitorul de Cluj. 

Emil Boc se află la al cincilea mandat, la finalul căruia va deveni cel mai longeviv primar al Clujului, bătând recordul lui Géza Szvacsina, cel care a condus oraşul timp de 15 ani în urmă cu un secol.

El a fost ales pentru prima dată în 2004, atunci când l-a învins pe Ioan Rus de la PSD.

În ultimii ani, s-a vehiculat în spațiul public ipoteza că primarul Emil Boc va fi candidatul Partidului Național Liberal pentru alegerile prezidențiale din 2024.

Edilul a glumit, spunând că poate candidează pentru un mandat de președinte de bloc, întrucât acolo este cel mai exigent juriu: persoanele cu care locuiești și care știu cel mai bine cum te gospodărești.

error: Content is protected !!