(Video) Clujul are o nouă bază sportivă modernă. Investiție de 6 milioane de euro în baza sportivă „La Terenuri”

Updated on iulie 4, 2022 Baza sportivă „La Terenuri” a fost finalizată și urmează procedura de recepție. Investiție de peste 6 mil. Euro, anunță primarul Emil Boc.

„Pe o suprafață de peste 4,2 hectare, Baza sportivă „La Terenuri” din cartier Mănăștur cuprinde facilități cu acces liber pentru recreere, sport și relaxare pentru toate tipurile de public, de la copii la cei vârstnici, atât în aer liber cât și indoor (în sală), cu amenajări și dotări urbane de ultimă generație”, a transmis edilul Clujului.

(Video) Clujul are o nouă bază sportivă modernă. Investiție de 6 milioane de euro în baza sportivă „La Terenuri” 1

Investițiile la baza sportivă din Mănăștur cuprind amenajarea de terenuri pentru tenis de câmp, baschet, mini fotbal, badminton, volei, precum și teren de beach volley cu nisip, zone cu aparate de fitness, pistă de alergare, amfiteatru în aer liber etc.

În ceea ce privește activitățile indoor, s-au amenajatfacilități pentru tenis de masă, squash, perete pentru escaladă, studio yoga/aerobic/fitness.

Urmărind direcția verde la care municipiul Cluj-Napoca s-a aliniat în ultimii ani prin diverse proiecte, la baza sportivă spațiile verzi sunt amenajate pe o suprafață de 18.000 mp și s-au plantat peste 430 arbori.

De asemenea, spaţiul dispune de wi-fi gratuit și va fi supravegheat video pe întreaga suprafaţă, s-au instalat stații de încărcare pentru bicicletele electrice, locuri de parcare pentru autoturisme și biciclete, iar iluminatul public va fi modern, cu tehnologie LED.

error: Content is protected !!