CFR își poate vinde jucătorul crescut la academia lui Manchester City. Clujenii cer 6 milioane de euro pe el

Updated on iulie 2, 2022 Cel mai bun jucător al campioanei CFR Cluj în sezonul trecut, Nana Boateng are, în acest moment, mai multe oferte din străinătate. Cea mai mare dintre ele este de 2,5 milioane de euro, dar patronul Neluțu Varga nici nu vrea să discute în acest punct.

Ghanezul nu iese prea mult în evidență în timpul meciurilor, dar specialiștii au observat calitățile fotbalistului. Au început să apară și scouterii la meciurile „feroviarilor” și, implicit, ofertele.

CFR își poate vinde jucătorul crescut la academia lui Manchester City. Clujenii cer 6 milioane de euro pe el 1

FANATIK a aflat că cea mai mare ofertă primită se ridică la 2,5 milioane de euro! Însă, mai puțin de jumătate din cât speră să obțină patronul ardelenilor, Neluțu Varga!

Omul de afaceri nu ia în discuție nicio ofertă care nu atinge pragul minim de 6 milioane de euro! Varga îl consideră pe mijlocaș capabil să evolueze în oricare din primele cinci campionate ale Europei (Anglia, Spania, Italia, Germania sau Franța).

Nici antrenorul Dan Petrescu nu ar fi deloc încântat ca fotbalistul să plece pentru o sumă mai mică, cu atât mai mult cu cât ar fi o pierdere importantă pentru „vișinii”.

Antrenorul campioanei nu ascunde faptul că în jurul lui Nana Boateng și Ciprian Deac a construit echipa cu care va ataca cel de al 6-la titlu de campioană, în sezonul ce va începe curând.

„Cele mai mari oferte nu s-au concretizat până acum. Mă refer la Petrila, la Burcă, Debeljuh. Nu avem o finalitate a acestor transferuri. Și Boateng are o ofertă foarte mare”, spunea recent Cristi Balaj.

error: Content is protected !!