(Video) Sergio Perez i-a felicitat pe campionii de la CFR Cluj: „Opt titluri în 14 sezoane, ce performanta epică! Hai, CFR!”

Updated on iulie 1, 2022 CFR Cluj excelează în România, nu doar din punct de vedere sportiv, ci şi al marketing-ului. Formaţia din Gruia a semnat un parteneriat cu PokerStars, care are în portofoliul său contracte cu vedete uriaşe din lumea sportului, printre care brazilianul Neymar (PSG) sau pilotul de Formula 1, Sergio Perez (Red Bull Racing).

Pilotul mexican, aflat pe locul 2 în clasamentul piloților în actuala ediţie a Formulei 1, a transmis un mesaj de felicitare pentru campionii României după titlul cucerit în sezonul recent încheiat.

(Video) Sergio Perez i-a felicitat pe campionii de la CFR Cluj: „Opt titluri în 14 sezoane, ce performanta epică! Hai, CFR!” 1

 

„CFR Cluj, suntem încântaţi că împreună facem parte din echipa de campioni, PokerStars. Am vrut să vă transmitem felicitările noastre pentru că aţi câştigat încă un campionat şi vă dorim mult succes pentru noul sezon.

Opt titluri în 14 sezoane, ce performanţă epică! Sper că aţi avut o pauză grozavă şi că sunteţi mai mult decât pregătiţi pentru un nou sezon epic! Vă dorim succes în continuare şi multe alte performanţe epice. Hai, CFR!”, a transmis pilotul mexican.

Pentru Sergio Perez urmează cursa de la Silverstone, transmisă duminică, de la ora 17:00

Campioana celor mai recente cinci sezoane din Liga 1, CFR Cluj, a reușit victorii pe linie în cantonamentul din Austria.

În primul tur preliminar din UEFA Champions League, CFR Cluj va juca împotriva campioanei Armeniei, Pyunik Erevan.

Partida tur se va disputa marți, 5 iulie 2022, în Armenia, de la ora 19.00, în direct la Digi Sport 1, în timp ce returul e programat pentru miercuri, 13 iulie 2022, la Cluj-Napoca, de la ora 21:30, de asemenea în direct la Digi Sport 1.

Echipa pregătită de către Dan Petrescu a încheiat cantonamentul din Austria cu 4 victorii, fără gol primit: 2-0 cu Koper, 3-0 cu Napredak, 1-0 cu Partizan Belgrad și 2-0 cu Hajduk Split.

error: Content is protected !!