Emil Boc anunță un bazin olimpic în Cluj: „Vom avea unul dintre cele mai moderne bazine de înot”

Updated on iulie 1, 2022 Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a anunțat că în Borhanci urmează să fie construit un bazin olimpic pentru înot. În luna iulie va fi organizată o ședință de Consiliu Local, iar printre hotărârile care se vor afla pe masa consilierilor local se află și aprobarea PUZ-urilor pentru cartierul Borhanci.

„În ședința din luna iulie pe care o voi convoca cât de curând vom aproba PUZ-urile pentru Borhanci. Unul dintre ele va fi dedicat exact construirii unui bazin de înot în Borhanci.

Emil Boc anunță un bazin olimpic în Cluj: „Vom avea unul dintre cele mai moderne bazine de înot” 1

Un bazin care va avea toate facilitățile moderne, inclusiv de performanță olimpică așa cum îi stă bine Clujului”, a declarat edilul, citat de Monitorul de Cluj.

Conform edilului, viitorul bazin de înpt din cartierul Borhanci va avea o capacitate de 1.000 de spectatori.

„Bazinul acesta de înot va fi acoperit, cu capacitate cu 1.000 de spectatori și un volum unitar ce cuprinde zone dedicate competițiilor sportive de natație ce includ bazin olimpic de înot, un bazin olimpic de sărituri, o zonă de gradenă pentru spectatori, zone de agrement, un bazin de inițiere, saune, jacuzzi, vestiare și o zonă administrativă.

Clădirea organizată pe trei nivele va fi realizată în așa fel încât să existe acces la fiecare nivel din exterior (…) Vom avea una dintre cele mai moderne săli sau bazine de înot cu infrastructură modernă de ultimă generație în materia de natație”, a adăugat Emil Boc.

error: Content is protected !!